Annonce
Sport

Overbelastet knæ gav anføreren rollen som dommer

Jeppe Grønning agerede dommer i den interne træningskamp, men håber snart, at han er tilbage i kampaktion. Foto: Morten Pedersen

Jeppe Grønning har problemer med et overbelastet knæ. Derfor agerede han dommer i lørdagens interne træningskamp.

Viborg: En usynlig dommer plejer at blive kaldt en god dommer.

Og i så fald klarede Jeppe Grønning tjansen som dommer i den interne træningskamp ganske fint.

For det var ikke synderligt meget, at man lagde mærke til den grønklædte anfører, som med hjælp fra Simon Trier og Casper Gandrup passede fløjten i kampen.

- Det gik vist okay. Spillerne styrede det meget godt selv. Men jeg kunne godt mærke, at der kom mere og mere at kigge efter, da vi kom hen i kampen, hvor folk blev lidt trætte og måske var lidt frustrerede over at være bagud, sagde Jeppe Grønning, som var helt enig med sin træner i, at den interne træningskamp var alt andet end ligegyldig.

- Man vil rigtig gerne vinde - og der er pladser på holdet på spil. Det kan man godt mærke til sådan en kamp. Sæsonen nærmer sig altså, så der var tænding på, sagde han.

Annonce

Overbelastet knæ

Han ville naturligvis allerhelst have spillet med i kampen selv, men han har i de seneste uger været plaget af problemer med et overbelastet knæ, og derfor er han ikke med i kampaktioner for tiden.

- Det er da frustrerende at sidde ude. Jeg var med i al løbetræningen i den første måned, og så kommer sådan noget her, når vi skal spille kampe. Jeg prøver at tage det stille og roligt, for det nytter ikke noget, at jeg går og bliver alt for frustreret over det, sagde Jeppe Grønning, som gerne indrømmer, at det er hårdt at se holdkammerater spille træningskampe.

- Jeg er bare nødt til at følge den plan, der er lagt. Og jeg er fortrøstningsfuld og skal nok komme på banen igen inden længe, sagde han.

Han mærker fremgang og frygter ikke noget i forhold til at blive klar til forårspremieren mod Næstved.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce