Annonce
112

Overfaldt kvinde og tog hendes pas og penge: Landets mest omtalte 'fodboldspiller' skal for retten

En kvinde i Tips Pit-kiosken til venstre i billedet blev sent tirsdag eftermiddag udsat for røveri. Kioskejeren peger på, at gerningsmanden var herren til højre - den skandaleombruste hollænder Bernio Verhagen. Fotos: Eskil Lyngsøe/Viborg FF.
Den 25-årige mand, som tirsdag aften blev anholdt for et røveri mod en kvinde i Tips Pit-kiosken, skal fremstilles i grundlovsforhør senere på dagen. Kioskens ejer er ikke i tvivl om, at manden er fodboldspilleren Bernio Verhagen.
Annonce

Viborg: Tirsdag aften blev en 25-årig mand anholdt for et røveri i kiosken Tips Pit på Banegårdspladsen i Viborg.

Det var en overfaldsalarm fra medarbejderen i kiosken, der gjorde, at politiet blev tilkaldt klokken 17.18.

Inden medarbejderen havde trykket på alarmen, havde hun overværet en 21-årig kvindelig kunde blive overfaldet af den 25-årige mand. Mens han holdt hende fast, tog han pas, legitimationskort og 1650 kroner i kontanter fra hende.

Efter overfaldet løb manden fra stedet, oplyser efterforskningsleder Christian Toftemark fra Midt- og Vestjyllands Politi onsdag morgen.

Politiet, som hurtigt var ved kiosken, tog straks ud for at lede efter manden, men godt en times tid efter overfaldet i kiosken kom han betjentene i forkøbet ved selv at møde op på politistationen på Rødevej.

Siden anholdelsen af manden har politiet forsøgt at afhøre ham, men da manden ikke taler dansk, har det krævet en tolk, oplyser efterforskningslederen, som ikke vil oplyse noget om, hvor manden kommer fra.

Det var her i Tips Pit-kiosken på Banegårdspladsen i Viborg, at den 25-årige mand sent tirsdag eftermiddag angiveligt begik røveri mod sin kæreste. Foto: Eskil Lyngsøe.
Annonce

Grundlovsforhør senere

Siden tirsdag aften har der verseret rygter om, at den 25-årige, som nu er sigtet for røveri mod kvinden, er den skandaleombruste "fodboldspiller" Bernio Verhagen, som indtil tirsdag havde kontrakt med 1. divisionsklubben Viborg FF.

Disse rygter kan ejeren af Tips Pit, Tom Christensen, entydigt bekræfte.

- Det er ham. Og kvinden er hans kæreste. Det er hundrede procent sikkert, siger han.

Butiksindehaveren modtog selv en besked, da medarbejderen trykkede på overfaldsalarmen, og han var til stede i kiosken på ganske få minutter.

- Han stak ud ad døren, lige da jeg kom ind, og så gik jeg ud og råbte efter ham, at han skulle blive stående.

Kiosken har siden overfaldet udleveret billeder fra butikkens overvågningskamera til politiet, og disse billeder bekræfter den anmeldelse, som politiet fik fra butikken, fortæller efterforskningsleder Christian Toftemark.

Den 25-årige mand kan se frem til at blive fremstillet i grundlovsforhør senere onsdag.

Manden på billedet har gennem de seneste dage været i centrum i en sag, som tilsyneladende ingen ende vil tage. Foto: Viborg FF.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce