Annonce
Viborg

Overfaldt person med kædelås og brækkede hans næse: Mand dømt for vold og Bilka-hærværk

Vold, hærværk, tyveri og en smule hash. Manden, som for nyligt blev idømt en seks måneders ubetinget fængselsstraf, havde en del punkter i sit synderegister. Arkivfoto: Morten Dueholm
En mand har netop fået en dom på seks måneders fængsel efter et groft overfald i centrum af Viborg. Han erkendte sig i øvrigt skyldig i hærværk i Bilka og plantetyveri i Plantorama.

Viborg: I juli blev en mand udsat for et groft overfald ud for adressen Langdammen 1 i centrum af Viborg.

Han blev slået flere gange i ansigtet og på kroppen med knyttede næver, og dernæst faldt han ned på asfalten, hvor volden fortsatte. Her fik han igen flere slag på kroppen. Sidst, men ikke mindst, blev han også slået flere gange i hovedet og ansigtet med en kædelås.

Om aftenen den samme dag som overfaldet tog offeret på skadestuen, hvor man straks kunne konstatere, at hans ansigt var svært deformeret og betydeligt hævet flere steder.

Hans næse var også brækket, og ud af den løb en blodig væske. Desuden havde han pådraget sig flere blødende sår i ansigtet og i hovedbunden.

Overfaldsmanden blev anholdt samme dag, og han har siden været varetægtsfængslet. Nu er der så afsagt dom i sagen, og den lyder på en halvt års ubetinget fængsel.

Annonce

Hærværk, tun og planter

Med i dommen fulgte også et par øvrige forhold.

Voldsmanden blev nemlig også dømt for at have ødelagt en rude i indgangspartiet på Bilka i Viborg i december sidste år.

Dette hærværk fandt sted midt om natten, og dagen efter tog han så ind i butikken og var så fræk at stjæle tre dåser tun og en øl. Fiskedåserne og øllen var 58 kroner værd – ødelæggelsen af ruden kostede godt 61.000 kroner. Han erkendte at have gjort begge dele.

Desuden blev manden, hvis bopæl er ukendt, dømt for tyveri af planter i Plantorama for i alt 4250 kroner. Derudover blev der konfiskeret to gram hash, han havde på sig, da han blev anholdt efter voldsoverfaldet i juli.

Manden er mange gange tidligere straffet. Senest fik han i april sidste år en fængselsdom i tre måneder for tyveri.

Han modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Viborg-politiker om hospitals-ballade: - Det er ikke længere normalt, så nu må regionsrådsformand gribe ind

Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Viborg FF For abonnenter

En Viborg-dreng vender hjem iført Skive-trøjen

Annonce