Annonce
Bjerringbro

Overfyldt bil kørte galt på Aarhusvej: Fire passagerer blev slynget ud gennem ruderne

Efter et uheld på Aarhusvej er en person fløjet med helikopter til Aarhus, mens de andre er kørt til tjek på skadestuen i Viborg. Arkivfoto: Michael Bager

Rødkærsbro: En Volkswagen Polo med to unge kvinder og fire unge mænd kørte onsdag aften klokken 23.44 galt på Aarhusvej tæt på Rødkærsbro. Bilen blev kørt af en 19-årig pige fra byen, som efter uheldet fortæller politiet, at tre rådyr løb ud foran hende, hvorefter hun forsøgte at undvige og mistede herredømmet over bilen, som derefter blev slynget ind i autoværnet. Hun kørte på uheldstidspunktet omkring 90 km/t.

Det resulterede i, at de tre mænd og kvinden på bagsædet blev slynget ud af bagrude og siderude. Det får politiet til at vurdere, at de unge mennesker ikke har benyttet sig af deres sikkerhedsseler.

To passagerer blev svært kvæstede, men var uden for livsfare. En mand blev derfor fløjet i lægehelikopter til Aarhus, mens de fem andre blev kørt til skadestuen i Viborg. En blev vurderet som uskadt, mens tre var lettere tilskadekomne.

Fem af passagererne er lokale fra Rødkærsbro, mens en enkelt er bosiddende i Ølgod.

Politiet tog efter uheldet en rutinemæssig blodprøve for at teste føreren for alkoholpåvirkning, men denne er der endnu ikke kommet svar på.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Stafet klar med nye kræfter

Navne

En ildsjæl fylder 75 år

Annonce