Annonce
Viborg

Overgreb ved højlys dag: 14-årig pige forulempet i viadukt af midaldrende mand

I viadukten under den store rundkørsel ved Bilka Viborg blev en 14-årig pige torsdag eftermiddag forulempet af en formentlig midaldrende mand. Arkivfoto: Morten Dueholm
En 14-årig Viborg-pige blev ifølge hendes mor torsdag ved 14-tiden stoppet og holdt fast i armen under rundkørselsviadukten ved Bilka.

Viborg: - Han tog fat i hende og sagde, at hun skulle gå med. Heldigvis dukkede der en anden mand op, og det fik ham til at slippe.

Det fortæller Janni Selmer, mor til en 14-årig pige, der torsdag ved 14-tiden følte sig forulempet af en mand under viadukten ved den store rundkørsel ved Holstebrovej/Søndre Ringvej/Vestre Ringvej nær Bilka i Viborgs vestlige bydel. Pigen er usikker på, hvor gammel han er, men hun anslår ham til at være 50-55 år.

Pigen var på vej hjem fra skole, da manden angiveligt greb fat i hendes arm og på gebrokkent dansk forlangte, at hun skulle følge med.

Episoden er meldt til politiet, som ifølge Janni Selmer var indforstået med, at hun fortalte om det på Facebook og samtidig offentliggjorde et signalement af manden. Her er opslaget både delt og kommenteret mange gange.

Annonce

Ikke andre anmeldelser

Manden beskrives som "lille og spinkel af bygning". Han havde en sort jakke på. Den var lynet op over munden. Desuden havde han en sort hue/hat på, lige som han bar på en sort pose. Manden gik med rollator, men pigen vurderer, at han næppe havde behov for den.

Janni Selmer fortæller, at hendes datter naturligvis er rystet over hændelsen. Som nævnt er den meldt til Midt- og Vestjyllands Politi.

Fredag morgen bekræfter lokalpolitiet, at der er kommet en anmeldelse om episoden. Politikommissær Henrik Thomassen oplyser, at der ikke har været andre anmeldelser om den midaldrende rollator-mand, og at politiet heller ikke har modtaget øvrige henvendelser om sagen.

Hvis man ligger inde med oplysninger om sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce