Annonce
Debat

Overskud til at kigge på underskud

Susanne Bülow Andersen formand for Frivilligrådet februar 2021 Foto: Carsten Kongshjelm Mortensen

Læserbrev: Leif Overgaard har i avisen takket Åse K. Høeg for sin meget klare udmelding vedr. et underskud på social-området ( never ending story).

Denne tak skal naturligvis også lyde fra os i Lev Viborg. Vi ser som Leif Overgaard konsekvensen af "hug en hæl og klip en tå" der har hersket, siden kommunalreformen flyttede en stor del af området til kommunerne.

Det har startet en lavine af psykisk/fysisk usunhed i en grad, som det er svært at tro kunne finde sted andre steder. Derfor stor tak for stopklodsen, og da Åse Kubel Høeg sender anerkendelsen videre til hele udvalget, gør vi gerne det samme.

Annonce

Sammenhængsmodellen, som Åse Kubel Høeg nævner, hvor den kommunale søjletænkning skal blødes op (tænkes væk) er jo prisværdig, og vi er i Lev Viborg ikke i tvivl om, at I som udvalg vil det.


At der holdes temadag om området på tværs i byrådet er jo glædeligt, da dialog og menneskelig forståelse aldrig har skadet nogen.


At der holdes temadag om området på tværs i byrådet er jo glædeligt, da dialog og menneskelig forståelse aldrig har skadet nogen.

Men er det nok?

Vi har gennem de sidste fire år igen og igen nævnt cykelparkering på banegårdspladsen, mollokker, hvor man som dårligt gående skal over, og andre hindringer for tilgang til det kommunale kontaktsted.

Vi er blevet mødt med svar, der nærmest giver os oplevelsen af at have været til grin, når vi har stået ved en låst dør.

Heldigvis er der nu skred i tingene. Det, der er godt for mennesker med kognitive udfordringer, er jo ikke til skade for andre.

Eksemplet er blot et af flere, der giver os opfattelsen af, at "små ting med stor betydning" tørres af med dårlige undskyldninger og af og og til med en alternativ omgåelse med sandheden i en grad, der ikke er rimelig.

For os er det vigtigt, at vi kan stole på det, der bliver sagt.

Tilbage står en tak, for I kigger udad, men husk nu også at kigge indad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner tripper efter at komme i sving - har en måned til at finpudse og skærpe superligaholdet

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce