Annonce
Læserbrev

Oversvømmelser. Sludder og vrøvl, Gytz!

Annonce

Læserbrev: Med ordene ”sludder og vrøvl” udtrykker Lars Bo Heltzen sig forsigtigt og præcist på jysk, så det er til at forstå.

De ord, som Søren Gytz Olesen benytter sig af i læserbrevet den 18. marts i Viborg Stifts Folkeblad, er demagogiske og kan manipulere med folk, så de føler sig informeret og tryg ved at tro på, at nogen tager sig af opgaverne og udfordringerne på en god og ansvarlig måde.

Søren Gytz Olesen er jo tidligere ansvarlig politiker her på egnen, og er i allerhøjeste grad medansvarlig for de fortrædeligheder, vi er mange, der lider under, vedrørende uønskede vandmængder på uønskede steder, på uønskede tidspunkter og unødvendigt, også på de forskellige ejendomme på land og i by.

Søren Gytz Olesens ord i det omhandlende læserbrev er f.eks.: ”Den fysiske tilstand” – ”Den økologiske tilstand” – ”Positiv effekter på hydrologien” – ”Positiv klimaeffekt” – ”Andre følsomme områder” – ”Klima-plan” – ”Klimalov” – ”Klimatilpasning”. De anførte ord her er diffuse, ukonkrete og flommeagtige. Det er nu op til den enkelte læser selv at lægge indhold, forståelse og forventning i de værdiladede og utryghedsskabende ord.

Det bliver endnu værre. ”Bevidst disponere over andres ejendom ” – ”Forbedre muligheder for oversvømmelse” – ” Beskytte byer” – ” LØSNINGEN ”. Ja, der er rigtig brug af magtord for at vise, at man kan beskytte befolkningen mod den skræk, du indgyder folk vedrørende ”Skybrud” – ” Afstrømning”. Til din oplysning er risiko for skybrud for det meste i sommerhalvåret. I sommerhalvåret kan skove, marker og andre naturtyper med grønne vækster for det meste absorbere og fordampe den regn, der falder der. Angående ”Afstrømning” er det ikke afstrømning der oversvømmer, men derimod vand og ”manglende” afstrømning

Derfor er og forbliver dine udsagn fortsat ” sludder og vrøvl”.

Hans Østergaard Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Viborg

Blå partiers kamikazekurs

Annonce