Annonce
Navne

Oversygeplejerske vender tilbage til Viborg

Christine Dragsbæk Knudsen, 40 år, tiltræder den 1. februar en stilling som oversygeplejerske på operations- og intensivafdelingen på sygehuset i Viborg. Foto: Regionshospitalet Horsens.
Christine Dragsbæk Knudsen bliver ny oversygeplejerske på Operation og Intensiv fra 1. januar.
Annonce

jobnyt: Fra første 1. januar 2020 bliver Christine Dragsbæk Knudsen ny oversygeplejerske på Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg.

Christine Dragsbæk Knudsen kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Bedøvelse, Operation og Intensiv på Regionshospitalet Horsens og tiltræder efter nytår i stillingen som oversygeplejerske på Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg.

Her bliver hun en del af afdelingsledelsen sammen med Mads Vandborg, der er konstitueret ledende overlæge i afdelingen.

- Operation og Intensiv er for mig en kendt afdeling med mange dygtige og dedikerede medarbejdere. Medarbejdertrivsel er fundamentet for en velkørende afdeling, og jeg prioriterer arbejdsmiljø meget højt. Som ny leder i afdelingen kan jeg tilføre ny energi og inspiration til afdelingen, samtidig med at jeg sammen med den ledende overlæge anviser retningen – til gavn for både medarbejderne, men i særdeleshed også for patienterne, siger Christine Dragsbæk Knudsen.

Christine Dragsbæk Knudsen er 40 år. Hun blev uddannet til sygeplejerske i 2002 og har arbejdet som sygeplejerske på Hospitalsenheden Vest, indtil hun i 2007 fik job på Regionshospitalet Viborg. Her var hun først ansat som anæstesisygeplejerske og siden hen som afdelingssygeplejerske på Intensiv.

Siden 2017 har hun varetaget stillingen som oversygeplejerske på Bedøvelse, Operation og Intensiv på Regionshospitalet Horsens, men vender nu tilbage til Viborg.

- Vi er glade for, at Christine har takket ja til stillingen som oversygeplejerske på Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg. Hun kommer med erfaringen fra en tilsvarende stilling, og derudover kender hun området rigtig godt efter tidligere at have arbejdet 10 år i den afdeling, hun nu bliver leder for. Vi ser frem til et godt og spændende samarbejde med hende, siger Thomas Balle Kristensen, hospitalsdirektør i Hospitalsenhed Midt.

Christine Dragsbæk Knudsen bor i Struer med sin mand og deres to børn på 10 og 13 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce