Annonce
Viborg

På en koncertrejse med Singh & Goldschmidt

Duoen Singh og Goldschmidt er først stop på Koncertrejsen. Pressefoto
Vandring, vin og verdensmusik er på menuen, når Koncertrejsen indleder ny sæson. Første arrangement har duoen Singh og Goldschmidt på programmet.
Annonce

Viborg: Koncertrejsen, der er et Viborg-baseret selskab, hvor man både rejser, oplever musik og møder kunstnerne, har haft en lidt tam sommer på grund af corona. Men nu indledes sæsonen 2020-2021 - og endda med en oplevelse lige her midt i Viborg.

Fredag den 25. september kan man opleve en fusion af klezmer, danske sange og mellemøstlig musik, når duoen Singh & Goldschmidt giver en intim koncert.


Henrik Goldschmidt nærer stor kærlighed til traditionelle, jødiske klezmer. Og Anders Singh Vesterdahl har indiske rødder og en solid fundering i balkan- og sigøjnermusikken.


Dagen vil begynde med en byvandring, hvor Anders "Kultur" Kristensen - der kender Viborg som sin egen bukselomme - tager gæsterne med på en usædvanlig rejse gennem latinerkvarteret. Herefter går turen til Latinerly, hvor der spises og tales.

En af talerne kommer fra Henrik Goldschmidt, halvdelen af den musiske duo. Han vil blandt andet fortælle om deres mangeårige samarbejde i den usædvanlige konstellation med obo og harmonika.

Slutteligt er der koncert i byrådssalen i det gamle rådhus på Stænderpladsen.

Annonce

Duoen

Uden at tage forskud på den fortælling, der vil blive givet på aftenen, kan man vist godt afsløre lidt om Singh og Goldschmidt, som spiller.

Duoen består af Anders Singh Vesterdahl på harmonika og Henrik Goldschmidt på obo og vokal. Begge er de virtuoser og brænder for musikken.

Repertoiret er jødisk og arabisk musik, klassiske værker og egne kompositioner. Duoen komponerer og arrangerer en stor del af musikken selv.

Henrik Goldschmidt nærer stor kærlighed til traditionelle, jødiske klezmer. Og Anders Singh Vesterdahl har indiske rødder og en solid fundering i balkan- og sigøjnermusikken. Sammen skaber de rytmisk, melodiøs og rørende verdensmusik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce