Annonce
Rundt om Viborg

På Grundfos-besøg og sommerudflugt

Hvam-Hvilsom Pensionistforening skal på besøg på Grundfos i Hvam. Arkivfoto: Morten Dueholm

Hvam: Hvam-Hvilsom Pensionistforening går en travl tid i møde. Onsdag den 22. maj har man aftalt et besøg på Grundfos-fabrikken i Hvam, hvor der vil blive en rundvisning med efterfølgende kaffe og mulighed for at stille spørgsmål om fabrikken. Det er et arrangement, man forventer at mange vil deltage i.

Tirsdag den 4. juni er det tid til den årlige udflugt, hvor turen denne gang går nord om Mariager Fjord, hvor formiddagskaffen indtages, inden turen går videre over Hadsund til Mariager, hvor man efter frokost skal besøge Saltmuseet på havnen i Mariager. Der er arrangeret rundvisning med guide og efterfølgende kaffe i den tilhørende restaurant. Efter besøget i Mariager kører man til Hvidsten Kro, hvor guiden står klar til at fortælle om Hvidsten Kro og vise frem i haven til kroen i cirka fem kvarter, inden der vil blive serveret aftensmad på Hvidsten Kro, inden turen går tilbage til udgangspunktet.

Er man interesseret i at komme med på denne tur, skal man tilmelde sig til Keld Dahl eller Ella Skamris senest den 26. maj, da hotel med mere skal vide, hvor mange der er med.

jak

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce