Annonce
Kultur

På jagt efter græskar i majsmarken

Mandag kan man møde Julie, der er rigtig dygtig til at skære græskarhoveder, som eksempelvis dette. Foto: Privat

Bjerring: Det er efterhånden blevet en tradition, at man i efterårsferien kan forvilde sig ud i Esben Tøttrups majslabyrint i Bjerring. Således også i år hvor aktiviterne på Vindumvej allerede går i gang lørdag den 12. oktober og fortsætter frem til søndag ugen efter - den 21. oktober.

Foruden den sædvanlige jagt rundt i den grønne labyrint kan man deltage i diverse konkurrencer, hvor en af dem går ud på at tælle græskar ude i majslabyrinten.

Som noget nyt har Esben Tøttrup engageret en ung, og meget kreativ kvinde, der vil være til stede mandag i efterårsferien.

- Jeg mødte Julie sidste år, da hun hun kom forbi for at købe græskar. Der blev jeg opmærksom på, hvor dygtig hun er til at skære græskar, fortæller Esben Tøttrup, der dengang spurgte hende, om hun havde lyst til at være til stede i efterårsferien og vise andre, hvordan man gør.

Det sagde hun ja til, og skulle man have behov for nogle tips og tricks i forbindelse med udskæring af græskarhoveder, kan man altså få det om mandagen fra cirka kl. 10.30.

Hele ugen sælges der også kaffe og kage, og så er der naturligvis mulighed for at købe et par græskar med hjem.

- Det har været et helt almindeligt og udmærket græskar år, og vi har cirka 17 forskellige græskarsorter til salg, siger Esben Tøttrup, der efterhånden sælger græskar til store dele af Jylland. Man kan se mere på Bjerring natur og fritids facebookside eller på www.bnogf.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce