Annonce
Rundt om Viborg

På trods af vejret: Den sidste Sommersøndag hos Grønhøj Kro var ren hygge

Når vejret er bedst, møder endnu flere op til Sommersøndag, men med vejret i betragtning, var denne søndag pænt besøgt. Foto: Mads Plagborg Magnussen
Grønhøj Kro startede Sommersøndage sidste år. Søndag den 28. juni var det den sidste Sommersøndag på denne side af juli.
Annonce

Grønhøj: Der er jo en grund til, at det danske vejr har det ry, som det nu en gang har. For netop som man tror, at nu skal vi have sommer, så kommer der gråvejr og regn.

Det var også tilfældet søndag, da Grønhøj Kro afholdte den sidste Sommersøndag i juni. Heldigvis var det kun smådryp som udgjorde nedbøren, og derfor var der stadig mødt over 100 mennesker op.

- Normalt er vi jo nok nærmere på de 300, men når man tager vejret i betragtning, så er jeg utrolig glad for, at der er kommet så mange, siger kro-ejer Gregers Laigaard.


Vi ønsker lidt at sende et signal om, at her kan man komme om søndagen og slå hverdagens stress fra for et par timer.

Gregers Laigaard


Hver Sommersøndag fra 13.00-14.00 er der også en form for underholdning. Hvor det tidligere har været fortællinger om Daugbjerg Kalkgruber og Hvidstengruppen, var det denne søndag rockorkestret 'On the Rocks' som spillede op til dans.

- Nogle gange spiller jeg selv lidt på guitaren, men det klarer de jo fint i dag, smiler Gregers Laigaard.

Annonce

Tivoli, kræmmermarked og veteranbiler

Disse Sommersøndage byder dog ikke kun på underholdning fra 13.00-14.00, man kan nemlig også skaffe sig en nøglering, en bog, et legetøjssværd eller så meget andet, fra en af de små kræmmerboder, som også at finde på pladsen.

'On the Rocks' gav både smagsprøver på Johnny Madsen, ZZ Top, Credence og meget andet. Foto: Mads Plagborg Magnussen

Derudover er der også en lille karrusel, samt andre tivoli-klenodier, alt imens folk også dukker op i deres flotte veteranbiler. Meget passende, når 'On the Rocks' slår over i Mustang Sally.

- Vi har jo generelt en målgruppe her på kroen, som er +60, men vi vil gerne ud til flere målgrupper, så det er også derfor, at de her søndage byder på lidt forskelligt, siger Gregers Laigaard.

Samtidig er det stadig muligt at besøge Morten Korchmuseet og Kartoffeltyskermuseet.

- Vi ønsker lidt at sende et signal om, at her kan man komme om søndagen og slå hverdagens stress fra for et par timer. Det er ren hygge, siger Gregers Laigaard.

Henover julimåned er det ikke muligt at komme til Sommersøndage, da sidste års Sommersøndage viste sig at blive lidt for meget med tre måneders aktivitet. Men til august kan man igen komme forbi og nyde omgivelserne, få sig en øl eller købe en pølse hos Leif Dahlgaard, som også er en del af hele arrangementet.

Foto: Mads Plagborg Magnussen
Foto: Mads Plagborg Magnussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce