Annonce
Viborg

Påkørte lysstander og var oppe at slås på Zwei Grosse: 21-årig kvinde fik advarsel om udvisning

Kvinden havde lavet ballade af flere omgang på Zwei Grosse Bier Bar. Ligeledes var hun flygtet fra et færdselsuheld, da hun var påvirkert af alkohol. Arkivfoto: Morten Dueholm
Under to besøg på Zwei Grosse Bier Bar uddelte en 21-årige kvinde slag med knyttet og flad hånd. I et kryds på Marsk Stigs Vej påkørte hun en lysstander i beruset tilstand og flygtede kort efter fra stedet.
Annonce

Viborg: Ved to forskellige besøg på Zwei Grosse Bier Bar havde en 21-årig kvinde været voldelig, idet hun havde uddelt flere slag med flad og knyttet hånd, ligesom hun senere havde skubbet til en dørmand, da han ville give hende håndjern på.

Hun havde også påkørt en lysstander på Marsk Stigs Vej i beruset tilstand og efterfølgende flygtet fra stedet.

Hun blev i Retten i Viborg idømt 60 dages betinget fængsel, en bøde på 18.000 kroner, og så skulle hun deltage i et ”Anger Management”-program hos Kriminalforsorgen i ét år.

Anklagemyndigheden havde ligeledes nedlagt påstand om udvisning, men udvisningen fandt retten i strid med Danmarks internationale forpligtelser. De mente ikke, at straffens længde, hendes tilknytning til landet, og at hun ikke tidligere var straffet, var nok til at udvise hende.

Den første hændelse på Zwei Grosse Bier Bar fandt sted den 20. juli 2018, da hun gav en anden gæst syv-otte slag med flad hånd. Efterfølgende slog hun ham også to gange med knyttet hånd. Ved et senere besøg samme år havde hun skubbet til dørmændene. Dette kunne hun dog ikke huske. Det var grundet vidneforklaringer, at retten fandt hende skyldig i de to tiltaler.

Da kvinden påkørte en lysstander på Marsk Stigs Vej den 3. november 2018, var det ligeledes vidneudsagn, der fældede hende. Et vidne så en bil holde oven på lysstanderen, og da hun kom hen til bilen, sad en kvinde bag rattet. Hun var beruset og ville ikke have, at vidnet ringede til politiet. Da vidnet så alligevel gjorde det, flygtede hun. Vidnet så ikke andre personer i bilen.

Et andet vidne tog til gengæld sagen i egen hånd, for hun fulgte efter kvinden. Hun indhentede tiltalte og kom i kontakt med hende.

Den tiltalte kvinde havde i retten forklaret, at hun bare var passager i bilen, men ikke kendte navnet på føreren af bilen. Det troede dommer Anne-Vibeke Dolleris ikke på, ligesom de to vidne-udsagn talte imod denne forklaring.

Til sidste stod hun også tiltalt for at have spyttet en politibetjent i hovedet, da hun var en tur med på politigården, da hun skulle anbringes i et venterum. Hun kunne ikke huske episoden, men de to politimænd, der var til stede, kunne detaljeret forklaret om episoden. Hun blev derfor også kendt skyldig i dette.

Ud over dommen på 60 dages betinget fængsel og en bøde på 18.000 kroner blev hun frakendt sit kørekort i tre år. Hun blev også tildelt en advarsel om udvisning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Midtbyen: Behøver det være så grimt?

Sport For abonnenter

Er vokset med opgaven - Mensah er klar til at være en støtte for Viborgs unge spillere

Annonce