Annonce
Læserbrev

Pædagogerne. Ros til Viborg Byråd for handling

Annonce

Læserbrev: Allerførst endnu engang stor ros til jer politikere i Viborg Byråd for igen at tænke på de mindste børn. 23,5 millioner tak for Budget 2020.

Vi vil gerne anerkende Viborg Kommune for det mod, det er at tillade et tv-hold at lave ”eksperimentet” i en af kommunes daginstitutioner, og stor tak til det dygtige personale, der medvirker..

En udsendelse der viser en del af virkeligheden i en daginstitution – beskrivelsen viser dygtige pædagoger der leverer det bedste de kan. Udsendelsen understøtter også ønsket om flere pædagoger og BUPL's ønske om minimumsnormeringer.

Viborg Kommune har nu fundet yderligere penge til bedre normeringer i vuggestuer og børnehaver – og det betyder igen bedre forhold for Viborg Kommunes børn.

Både Viborg Kommune og BUPL Midtvestjylland og mange forældre venter lige nu også spændt på finanslovsforhandlingerne – disse skulle jo gerne udmønte sig i endnu flere penge til bedre normeringer i Viborg Kommune og resten af landet.

Vi har brug for en fælles forståelse og et godt samarbejde i forhold til de udfordringer, det er at løfte normeringerne i Viborg kommune – vi har brug for en tæt dialog, og derfor vil jeg også invitere formand og næstformand i børne- og ungdomsudvalget på kaffe – så vi i fællesskab kan drøfte en strategi for, hvordan vi løfter dagtilbudsområdet i Viborg Kommune de kommende år.

Ivan Holck Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce