Annonce
Sport

Pæne fremskridt hos Viborg Q - men det var ikke nok mod Fortuna Hjørring

Viborg Q tabte lørdag hjemmekampen mod Fortuna Hjørring. Foto: Morten Dueholm

U18-DM, piger: Viborg Q løb ind i et nederlag på 6-3 til Fortuna Hjørring, da holdet lørdag eftermiddag spillede sæsonens første hjemmekamp.

Viborg Q fik ellers en rigtig fin start og kom tidligt foran. Gæsterne udlignede, men kort før pausen sørgede Thea Andreasen for en pauseføring til hjemmeholdet.

I anden halvleg skruede gæsterne dog op for blusset og fik med en række hurtige scoringer vendt kampen på hovedet.

Trods nederlaget var Viborg Q-træner Flemming Meldgaard relativt tilfreds med indsatsen.

- Jeg havde faktisk forventet, at det ville blive en forsvarskamp, men pigerne bød helt anderledes ind. Det blev en kamp, hvor Fortuna var mest på bolden, men vi fik os faktisk flyttet rigtig fint rundt.

- Specielt i første halvleg lykkedes det os flere gange at vinde bolden og lave gode omstillinger, så den vej rundt var det helt okay.

- Men vi skal overordnet set blive bedre til at holde fast i bolden, så vi også kan hvile lidt ved at have bolden. Vi kom måske til at sætte den lidt for meget på spil i dag, sagde Flemming Meldgaard, som overtog holdet sent og derfor endnu har mange ideer og tanker at arbejde ind på holdet sammen med den helt nye assistenttræner Peder Henriksen.

- Men vi kunne allerede i dag se tydelige fremskridt i forhold til den første kamp. Arbejdsmæssigt og intensitetsmæssigt var det langt bedre i dag, sagde han.

Viborg Q-Fortuna Hjørring 3-6 (2-1)

Fodbold, U18-DM, piger

Mål: 1-0 Mathilde Vistisen (8.), 1-1 (31.), 2-1 Thea Andreasen (42.), 2-2 (48.), 2-3 (53.), 2-4 (60.), 3-4 Mathilde Vistisen (62.), 3-5 (69.), 3-6 (82.)

Lørdag, den 24. august 2019 U18: Viborg Q - Fortuna Hjørring Foto: Morten Dueholm
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF delte med Vendsyssel - men overtager førstepladsen

Annonce