Annonce
Viborg

Pølsemand til gå i byen-folk: Opfør jer ordentligt - ellers lukker vi

Natten til lørdag fik Thomas Velling, der driver pølsevognen i Gl. Vagt, og hans kollega smidt et stort kanonslag hen imod dem.
Natten til lørdag var pølsevognen på Gl. Vagt under "beskydning" af både flasker og kanonslag.
Annonce

Viborg: Da pølsemand Thomas Velling og hans unge kollega vågende lørdag morgen, summede det stadig for deres ører.

Ikke fordi de gik på diskotek med høj musik efter nattetjansen i pølsevognen på Gl. Vagt, men fordi nogen kastede et stort kanonslag efter dem, mens de ryddede op.

- Det var ret ubehageligt, og vi var i morges faktisk i tvivl om, om vi ville åbne i aften og nat igen (natten til søndag, red.), men vi har besluttet os for at gøre det, fortæller Thomas Velling lørdag eftermiddag.

De to pølsemænd gik ved 01.30-tiden i gang med at rydde op, fordi de egentlig havde besluttet sig for at lukke.

- Der var ikke så mange kunder, så vi besluttede os for at lukke. Mens vi gik og ryddede op, var der nogen, som begyndte at kaste flasker mod vognen. Lidt efter, da vi var ude for at tømme skraldespande, blev der kastet et kanonslag hen imod os. Det landede nok to meter fra os, hvor det så også sprang, fortæller Thomas Velling.

Han lagde lørdag ved middagstid et opslag på Facebook, hvori han opfordrede folk til at opføre sig ordentligt, når de går i byen.

- Jeg ønsker ikke at gøre noget stort ud af det, og vi har heller ikke meldt sagen til politiet. Det overvejede vi godt nok, og jeg har også ret gode signalementer af de tre unge mænd, der var i alder 18-25 år, vil jeg tro, siger Thomas Velling og føjer til:

- Jeg synes, at folk skal tænke sig om, når de går i byen. Det kan godt være, at de er fulde, men det er alle ikke - heller ikke os, der står og sælger pølser til dem. Vi er faktisk på arbejde.

- Jeg håber ikke, at der sker noget igen. Vi er ikke utrygge, men omvendt vil vi også behandles ordentligt, siger Tomas Velling, der overtog pølsevognen i Gl. Vagt i sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce