Annonce
Kultur

Paletten arbejder på nye datoer for marts-koncerter

Dørene til Paletten forbliver lukkede og foyeren tom de næste 14 dage. Arkivfoto: Morten Dueholm
Spillestedet Paletten holder dørene lukket de næste to uger i tråd med regeringens anbefalinger, men arbejder på at udsætte koncerter i stedet for at aflyse.

Viborg: Paletten følger regeringens og Sundhedsstyrelsens seneste anbefalinger om at aflyse eller udskyde alle arrangementer med flere end 100 mennesker.

Sådan starter en pressemeddelelse fra spillestedet Paletten. Allerede torsdag aften skulle der have været koncert med Artigeardit, men det kommer ikke til at ske.

Ligesom Anne Dorte og Maria, der skulle spille søndag, er udsat til den 29. maj. Og det er en vigtig pointe:

- Vi aflyser i princippet ikke noget. Vi udsætter. Vi vil jo gerne gennemføre koncerterne, siger spillestedslederen Peter Ramsdal.

Han er i gang med at kontakte bookingagenter og deslignende for at finde nye datoer for alle de koncerter og arrangementer, der skulle have fundet sted i de næste to uger.

Det vil sige, at alt, lige fra Annika Aakjær og Ida Nielsen til Gangway og Ivan Pedersen, ikke kommer til at spille på de annoncerede marts-datoer, men forhåbentlig svinger forbi byen på et senere tidspunkt.

Alle folk, der har købt billetter, vil få direkte besked angående de arrangementer, de skulle have været til. Og ellers opfordrer Paletten til, at man holder øje med spillestedets hjemmeside.

Palettens medarbejdere er - ligesom så mange andre - ikke fysisk til stede på deres arbejdsplads disse dage, men arbejder i stedet hjemmefra.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce