Annonce
Viborg

Paletten jubler trods udskudt flytteplan: Timingen er perfekt

Paletten flytter i nye lokaler den 1. januar. Det er bestemt ikke et problem for Peter Ramsdal. Foto: Emma Rose Haas
Paletten skulle være rykket i de nye lokaler ved Tinghallen fra den 1. september. I stedet er flytningen rykket til 1. januar - og det passer leder af Paletten, Peter Ramsdal, rigtig godt.
Annonce

Viborg: Da byggeriet på Tinghallen, og de nye lokaler til Paletten, blev genoptaget tilbage i februar, blev det vurderet, at lokalerne ville stå færdige den 1. september.
Sådan ser det stadig ud, men alligevel er det blevet besluttet, at Paletten først flytter i de nye lokaler den 1. januar. En beslutning man er yderst tilfreds med hos Paletten selv.

- I virkeligheden synes jeg, at det er god timing for os. Vi bliver regionalt spillested per 1. januar, og vi flytter 1. januar. Så jeg vil sige, set med vores briller, at det egentlig er god timing, siger leder Peter Ramsdal og fortsætter:

- Vi er glade for, at vi ikke skal flytte nu her. Vi vil hellere flytte ind i noget, som er færdigt, fremfor noget, hvor der stadig hænger ledninger ned fra loftet. Tinghallen har jo skullet lave arrangementer, mens der har været byggerod, og det skaber jo lidt problemer. Så vi er egentlig bare glade for, at vi kan arrangere koncerter og arrangementer et sted hvor tingene fungere, og så håber vi, at vi kan flytte op i noget, som er helt færdigt, siger Peter Ramsdal.


Vi kan lave lidt flere spektakulære ting, end vi kunne tidligere.

Peter Ramsdal


Udsættelsen af flytningen kommer heller ikke til at præge det program, som Paletten har i efteråret.

Annonce

Nye lokaler giver nye muligheder

Hos Paletten ser man dog frem til de muligheder, som de lokaler kommer til at give.

- Vi har muligheder for at flytte arrangementer fra det ene sted til det andet sted, men der er jo også mulighed for at lave samarbejder. Vi har jo blandt andet vores årlige Viborg Metal Festival, og der regner vi stærkt med at inddrage både vores egne, men også Tinghallens lokaler, siger Peter Ramsdal.

Peter Ramsdal glæder sig til de nye muligheder, som de nye lokaler skaber. Arkivfoto: Alex Schütt

- Så vi kan lave lidt flere spektakulære ting, end vi kunne tidligere. Det er en fordel for os, siger Peter Ramsdal, som påpeger, at samarbejdet med Tinghallen allerede er rigtig godt, men at de nye lokaler giver mulighed for at dyrke samarbejdet endnu mere.

Annonce

Isam B åbner

Selvom den nye status som regionalt spillested og flytningen kommer til at passe perfekt, så har man umiddelbart ikke de store planer om en stor åbningsfest.

- Vi har ikke planlagt noget, fordi vi jo hele tiden har vidst, at det hele kunne blive udskudt af konkursen, og senest corona. Så som udgangspunkt er intet planlagt, siger Peter Ramsdal.

Derfor bliver det altså den tidligere Outlandish-sanger Isam B, som får lov at åbne de nye lokaler, når han holder koncert den 22. januar.

Derudover er der allerede en hel del koncerter og arrangementer på kalenderen i foråret 2021.

- Vi har booket en del af næste forår allerede, og det skyldes blandt andet, at vores forår i år er blevet ødelagt af corona. Derfor har vi rykket en del af koncerterne, slutter Peter Ramsdal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Viborg For abonnenter

Valget i landets største forening nærmer sig - og i år er det anderledes: Dette valg er måske ikke det, der er den største folkelige opmærksomhed om

Annonce