Annonce
Debat

Pandemien er ikke nær så dyr som forudsagt

Kandidat for S til Viborg Byråd

Læserbrev: Nu har blå blok det seneste halve år hamret løs på regeringen med budskabet om, at den nærmest gør alting forkert i forhold til Corona-pandemien.

Hvis man løfter blikket en anelse og kikker lidt rundt omkring i Europa, vil man se, at mange lande lige nu er ramt af den 3. bølge eller på vej ind i den. Der er Danmark heldigvis slet ikke. Vi har en effektiv smittekontrol samt stor testkapacitet. Det betyder, at Danmark nu kan begynde at åbne igen, i stedet for at lukke ned, som det sker i flere lande lige nu.


Vi har en effektiv smittekontrol samt stor testkapacitet. Det betyder, at Danmark nu kan begynde at åbne igen, i stedet for at lukke ned, som det sker i flere lande lige nu.


Mange mennesker – især på højrefløjen - fortæller om, hvor dyr denne pandemi bliver for Danmark. Regeringen smider angiveligt om sig med milliarder af kroner, og ja, pandemien har været dyr for landet, men ikke i nærheden af at være så dyr som forudsagt. Beløb på 200–300 mia. kroner har været nævnt.

I denne uge kom så det foreløbige tal, som lyder på 26,7 mia. i underskud i 2020. Det er rigtig mange penge og skal ses i sammenligning med, hvad det ville havde kostet, hvis ikke regeringen havde brugt mange penge på hjælpepakker.

Så bare for en ordens skyld – Danmark er ikke på vej til fattiggården tynget af renter, der ligner det, Sydeuropa havde efter finanskrisen. Takket være den socialdemokratiske regering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Opvisning af Viborg FF - knuser Esbjerg med 4-0 i topkamp

Debat

Motorvej vest om Vejle

Viborg

Har ikke modtaget en eneste krone i kompensation: Restaurant har holdt personalet på arbejde under nedlukning

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topkarakter til dødboldskonge, anfører, forsvarskrumtap og dobbelt målscorer - flotte karakterer til resten

Annonce