Annonce
Rundt om Viborg

Pandemien spænder stadig ben: Generalforsamling skubbet til 2021

Lokalhistorisk Forening for Karup-området, der holder til på lokalarkivet, har med henvisning til risikoen for coronasmitte for anden gang måttet udskyde årets generalforsamling. Denne gang helt til næste år. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Karupegnen: Som så mange andre foreninger aflyste Lokalhistorisk Forening for Karup-området i foråret sin årlige generalforsamling. Det skulle have været i marts. Men coronakrisen kom i vejen.

I stedet var det planen at holde generalforsamlingen i oktober. Men coronaen og restriktionerne er jo stadig, og nu har foreningen besluttet, at der ikke bliver en 2020-generalforsamling. Den er udskudt til næste år - uden at der er sat hverken dato eller måned på endnu.

Det oplyser formanden, Inger Merstrand, i en pressemeddelelse.

Hun fortæller også, at foreningen ud over at have måttet udskyde generalforsamlingen flere gange også har måttet aflyse fire foredrag og en udstilling på grund af corona-pandemien

"Vi har heller ingen planer om at afholde nogen arrangementer i løbet af vinterhalvåret, men foreningens medlemmer vil dog som sædvanlig modtage den lokalhistoriske årskalender i december, ligesom den naturligvis kan købes de sædvanlige steder," skriver Inger Merstrand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce