Annonce
Kronik

Pape foldede sig åbenhjertigt ud

NUGF Viborg havde inviteret Søren Pape Poulsen med til et sponsor-netværksmøde i klubhuset i nordbyen.
Annonce

Viborg: Selv en justitsminister skal have vasket sokker og tømt opvaskemaskine.

Så en dag i februar var Søren Pape Poulsen i gang med disse sysler, da han lige kastede et blik ud mod Domkirkepladsen og så, at der stod en lille håndfuld svært bevæbnede politifolk nede på brostenene.

Nu var det med at blive mandsopdækket af PET ikke ukendt for ham, for sådan havde hverdagen været, siden han blev justitsminister ved regeringsudvidelsen i november 2016, meeeen maskinpistoler!

Så Søren gik ned til de kampklædte betjente og sagde, at alt var i sin skønneste orden.

Det var det ikke, for det såkaldte trusselsbillede havde ændret sig, vurderede PET, så derfor skulle ministeren bevogtes ekstra meget.

Ja, det var en del af en spændende dagligdag som justitsminister, og om blandt andet den tid fortalte Søren Pape Poulsen mandag aften i NUGF Viborgs hyggelige klublokale på H.C. Andersens Vej.

Han var inviteret af klubben, der et par gange om året tilbyder medlemmerne af klubbens nye sponsornetvæk lidt ekstra krydderi.

Søren Pape Poulsen fortalte de cirka 30 fremmødte, at han savnede sit ministerjob, men at han såmænd som partiformand havde rigeligt at lave.

Der er jo blandt andet en blå blok, som skal samles, hvilket tydeligvis ikke ligger lige for. Der er lidt trængsel på den fløj.

Søren Pape Poulsen fortalte mandag aften om sit arbejde på Christiansborg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Viborg

Efterlyst retspsykiatrisk patient er fundet, anholdt og tilbage i Søndersøparken

Annonce