Annonce
Navne

Partner stopper hos ejendomsmægler: Skal hjælpe samlevers forretning

Brian Kristoffersen stopper efter tre år som partner i EDC. Nu skal han hjælpe med at drive frisørsalonerne Obitsø. Pressefoto
Brian Kristoffersen har valgt at fratræde sin stilling som partner hos EDC Refsgaard & Partnere fra udgangen af februar. Han vil i stedet hjælpe sin samlever Sarah Obitsø med at drive en mindre kæde af frisørsaloner.
Annonce

Viborg: Tilbage i 2017 tiltrådte Brian Kristoffersen i EDC Refsgaard & Partnere, og selvom han selv betegner det som nogle spændende år som partner og afdelingsleder i butikken i Viborg, har han valgt at skifte boliger ud med frisørsaloner.

- Jeg har nydt min tid i ejendomsmæglerbranchen i EDC Refsgaard & Partnere og har fået god erfaring og mange gode oplevelser, som jeg kommer til at tage med mig videre. Det er selve ledergerningen, som jeg brænder for, og derfor har jeg valgt, at jeg fremover skal hjælpe med at udvikle min samlevers kæde af frisørsaloner, hvilket jeg glæder mig til, fortæller Brian Kristoffersen i en pressemeddelelse.

Det er frisørkæden Obitsø, som ejes og drives af Sarah Obitsø, som Brian Kristoffersen nu skal koncentrere sig om. Ud over salon i Viborg er der også afdelinger i Skave og Borbjerg.

Brian Kristoffersen glæder sig til sine nye arbejdsopgaver, men det har været svært at vælge ejendomsmæglerbranchen fra.

- Det har været en stor beslutning, da jeg har været glad for min hverdag. Men jeg vil altså gerne prøve mig af i andre sammenhænge, så selvom jeg er afklaret, har det ikke været nemt. Jeg vil gerne takke mine gode kollegaer i butikken og resten af EDC for en rigtig god tid, som jeg uden tvivl vil komme til at savne.

Hos EDC takker grundlægger af butikken i Viborg, Poul Erik Bech, for samarbejdet med Brian Kristoffersen.

- Brian Kristoffersen har gjort et stort stykke arbejde med at drive EDC Refsgaard & Partnere. Derfor er vi naturligvis ærgerlige over, at vi ikke længere får glæde af ham i virksomheden, men vi takker for en stor indsats og ønsker Brian held og lykke fremover, siger Poul Erik Bech, der nu søger en ny partner til butikken i Viborg.

- Nu igangsætter vi processen med at finde en ny partner og ser frem til at finde en, der kan fortsætte den positive udvikling for vores boligbutik i Viborg, hvor de øvrige kollegaer i mellemtiden vil fortsætte ufortrødent med at varetage butikkens opgave med at hjælpe kunderne med at få solgt deres bolig.


Det er selve ledergerningen, som jeg brænder for, og derfor har jeg valgt, at jeg fremover skal hjælpe med at udvikle min samlevers kæde af frisørsaloner, hvilket jeg glæder mig til.

Brian Kristoffersen, afgående partner hos EDC Refsgaard & Partnere


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce