Annonce
Erhverv

Partnerskab tager hul på vands digitale fremtid

Grundfos har indgået samarbejde med Augury. PR-foto
Grundfos og Augury indgår strategisk partnerskab for at introducere intelligente, bæredygtige vandløsninger på markedet.
Annonce

Bjerringbro: Der er fokus på digitalisering af vandinfrastruktur i det langsigtede partnerskab, som Grundfos og det amerikanske dataanalysefirma Augury har indgået. Augury leverer digital machine health-løsninger over hele verden.

De to virksomheder har allerede arbejdet sammen i to år og med succes testet nye produkter og serviceløsninger på tværs af flere markeder og brancher. Næste skridt er at tilbyde en række nye services og forretningsmodeller.

- Ved at lægge et kunstigt intelligens-baseret lag på eksisterende løsninger kan vi automatisk indsamle mekaniske og operationelle data, der kan give indblik i maskinernes stand og diagnostik, som vores kunder og serviceorganisation kan handle efter, siger group vp, Global Service & Solutions, Grundfos Tommy Due Høy i en pressemeddelelse.

Han mener, at partnerskabet sætter standarden for fremtidige løsninger. - Kigger vi 10-15 år frem i tiden, kan dette meget vel blive et af de der afgørende øjeblikke, hvor vi siger, at der tog vi et stort skridt fremad, tilføjer han.

Kombinationen af Augurys løsninger baseret på kunstig intelligens og Grundfos’ store ekspertise indenfor applikationer har potentiale til at ændre vandforsyning og services, som det kendes i dag. Administrerende direktør i Augury Saar Yoskovitz glæder sig over partnerskabet med Grundfos. - Vand er afgørende for, hvordan vi lever, arbejder og trives, alligevel går det ofte upåagtet hen. Grundfos og Augury vil arbejde sammen om at gøre vand til en sikrere, mere disponibel og effektiv ressource for virksomheder, individer og nationer over hele verden, siger Saar Yoskovitz.

- Vores viden om applikationer har hele tiden været en afgørende faktor for at kunne levere pumpeløsninger i topklasse til verden. Når vi planlægger fremtidens portefølje, er det afgørende, at vi udnytter denne viden for at indbygge mere intelligens, IoT, fjernovervågning og avanceret diagnostik i vores løsninger, så vi sikrer differentiering, som er en af de højeste prioriteter for Grundfos, siger group vice president, Industry, Grundfos Anupam Bhargava.

/habje

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce