x
Annonce
112

Pas på, husejere: Indbrudstyve på spil i Viborg

Politiet har i løbet af de seneste dage været rundt til en del indbrud i Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm.
De seneste dage er der blevet anmeldt en hel del indbrud i Viborg. Det er særligt gået ud over villaer i Overlund og i gudekvarteret vest for Nørresø.

Viborg: I løbet af weekenden er syv husejere i Viborg kommet hjem til en bolig, som har haft besøg af indbrudstyve - og ved et enkelt hus derudover er der blevet stjålet udendørs designerlamper.

Fælles for de fleste indbrud er, at tyvene særligt er gået efter kostbare lamper og smykker, og banditterne er de fleste steder kommet ind i husene ved at bryde vinduer op.

Det første indbrud, der er blevet anmeldt i løbet af weekenden, fandt sted på Asmildhøjen i Overlund. Her har tyvene brudt en terrassedør op med en skruetrækker, og fra huset har de stjålet kontanter, smykker og to lamper, som de har klippet ned. Indbruddet her er sket mellem torsdag morgen og fredag formiddag.

På et tidspunkt mellem den forrige og den seneste fredag gik det ud over en villa på Frejasvej, hvor der blev brudt et vindue op og stjålet to lamper og diverse smykker.

I en villa et stenkast derfra, nemlig på Bragesvej, blev der mellem onsdag og fredag i sidste uge stjålet en lampe og en rød Fjällräven-taske. Her havde tyvene også stillet fire stole klar ude foran huset, men dem nåede de altså ikke at få med sig.

Annonce

Lørdag og søndag

Der var også indbrudstyve på spil i det nye boligområde Arnbjerg sydøst for Søndersø. En villa på Skovhøjen fik i lørdags besøg af ubudne gæster, som mellem klokken 17.45 og 22.30 brød ind ved at knuse en rude med en sten. Fra villaen stjal tyvene fem lamper, otte stole og to Apple-computere.

Samme dag ved 18-tiden var der også tyve på besøg på Svinglen i Overlund. Her brød ukendte gerningsmænd ind gennem et vindue ved hjælp af et koben, og fra huset her blev der stjålet parfumer, spiritusflasker og en taske.

Lørdag var den også gal på Hjortehøjen, som ligger lige på den anden side af Houlkærvej. Her blev der anmeldt et indbrud klokken 19.13, og efterfølgende har politiet kunnet konstatere, at tyvene har rodet i skuffer og skabe, og at de har stjålet seks stole og en Apple-computer. Tyvekosterne har en værdi af 38.000 kroner.

Det sidste af de seneste dages indbrud blev begået på Hermodsvej nordvest for Nørresø. Her brød ukendte gerningsmænd ind i en villa søndag på et tidspunkt mellem klokken 9.00 og 11.15. Fra stedet har de taget nogle smykker og en Ipad.

Sidst har nogle tyve i løbet af uge 7 været ved et hus på Holbergsvej, hvor der er stjålet en udendørs PH-kobberlampe.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Leder

Er pegefingeren lige højt nok i vejret?

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Annonce