Annonce
Rejser

Passionsspil i Oberammergau aflyst

Passionsspillenes historie går helt tilbage til 1633. 103 forestillinger med cirka 450.000 tilskuere var planlagt til afvikling i år - den første midt i maj. Foto: Brigitte Maria Mayer

Passionsspillene i Oberammergau i Sydtyskland må nu også bøje sig for coronavirussen og ikke blot udsætte forestillingen i et år, men to. Ny premieredato er fastsat til 21. maj 2022.

Passionsspillene tiltrækker turister fra hele verden. I år var der planlagt 103 forestillinger med i alt cirka 450.000 tilskuere. Teateret, hvor passionsspillene opføres, har næsten 4500 pladser, hvilket gør det til verdens største udendørsscene med et overdækket auditorium, oplyser Tysklands nationale turistråd, DZT.

Passionsspillene går tilbage til et løfte, der blev givet i 1633. På det tidspunkt lovede folket i Oberammergau at opføre Kristi lidelse, død og opstandelse, hvis pesten så ikke ville tage flere liv. Det løfte ønsker befolkningen i Oberammergau stadig at opfylde. Der er dog flere fortilfælde, hvor spillene af forskellige grunde har måttet aflyses.

Hvis man har købt en pakkerejse med passionsspillene inkluderet, hører man fra rejsearrangøren. Individuelt rejsende kan fra 6. april få byttet billetten til en ny gældende til 2022 eller få billetprisen refunderet. Informationer og refusionsformularer er på et ikke nærmere angivet tidspunkt klar på www.passionsspielse-berbergau.de. /thor

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce