Annonce
Navne

Penge fra loge til hjemløse og børneaktiviteter

På billedet ses fra venstre formanden for logens humanitære udvalg Dan Lehmkuhl Christensen, Ole Bertram fra varmestuen, Jørgen Kaack fra Fritidsvejledningen samt overmester Niels Laursen. Pressefoto

Viborg: Odd Fellow-logen Erik Glipping 119 Viborg har givet donationer til to aktiviteter i Viborg.

Logens medlemmer stod i foråret 2019 for opgaven med at anvise parkeringspladser til besøgende hos årets kræmmermarked i Viborg. Logens overmester Niels Laursen er glad for på denne måde at kunne videregive parkeringsafgiften til velgørende formål.

Den ene donation er til varmestuen hos Kirkens Korshær i Viborg. Her kan mennesker ramt af hjemløshed og andre sociale problemer få en pause fra det pres, de lever med udenfor.

Varmestuens medarbejdere tilbyder et måltid mad, samtaler og fællesskab, tørt tøj og et sted at hvile sig. Medarbejderne kan også hjælpe med rådgivning og skabe kontakt til systemet, hvis der er behov for det.

Den anden donation er til projekt Fritidsvejledning under Viborg Kommune. Deltagerne er børn og unge, der har brug for et lille skub for at komme i gang med en fritidsaktivitet. De unge kan få tilskud til klubkontingenter og udstyr, der er nødvendigt for at deltage.

Overmester Niels Laursen noterer med tilfredshed, at pengene på denne måde bliver givet videre til aktiviteter, der understøtter Odd Fellow Ordenens humanitære formål.

Ole Bertram fra Varmestuen og Jørgen Kaack fra Fritidsvejledningen takkede 27. november 2019 loge nr. 119 Erik Glipping for donationerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betinget fængsel til 31-årig hash-pusher

Annonce