Annonce
Kultur

Ingen langsommelig beslutningsproces: Penge fundet til ny Kjællinghølbro

Kjællinghøl-området ser ud til hurtigst muligt at få en ny bro som erstatning for den gamle, der pilles ned inden jul. Foto: Christine Krüger Hansen

Bjerringbro: Der er altid nogle politiske sager, der trækker i langdrag - hvor der går evigheder før, et udvalg tager en beslutning eller en sag kommer i høring og skal efterfølge behandles igen og igen. Det er indtil videre ikke tilfældet med sagen om Kjællinghølbroen.

Ihvertfald ikke efter, at det torsdag blev meldt ud fra forvaltingen i Viborg Kommune, at man inden jul vil have revet den nuværende Kjællinghølbro ned.

Broen skal rives ned, fordi den er rådden, og på nuværende tidspunkt er man bekymret for, om den vil styrte sammen, hvis der eksempelvis kommer sne.

Siden har diverse politikere, bychefer med flere været på banen for at melde ud, at de alle ville arbejde for, at der hurtigst muligt kommer en ny broløsning i det pragtfulde område.

Og allerede tirsdag besluttede et enigt Økonomi- og erhvervsudvalg, at der skal afsættes anlægsmidler i det kommende budget til en ny Kjællinghølbro.

- Vi afsætter de midler, der er nødvendige for at få den helt rigtig bro ved Kjællinghøl, siger medlem af Økonomi- og erhvervsudvalget Niels Dueholm (S), der ligesom de konservative gerne ser, at man vælger en løsning, der passer æstetisk ind i området.

- Nu venter vi bare på, at der kommer en indstilling fra Klima- og miljøudvalget, så vi kan komme i gang, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce