Annonce
Viborg

Peter Larsen Kaffe har været hårdt ramt

Lars Aaen Thøgersen, der her ses i Peter Larsens Kaffes kaffebar, fortæller om et år, hvor man har været hårdt ramt af corona-krisen. Arkivfoto: Niels-Chr. Jönsson
Viborg-firmaet har en stor del af sin omsætning udenfor den traditionelle detailhandel, så corona-krisen har i den grad kunnet mærkes.
Annonce

Viborg: Med en lønkompensation på 1.340.000 kroner ligger Peter Larsen Kaffe i den øvre ende af de 470 virksomheder i Viborg Kommune, der har været med i ordningen.

Det kan umiddelbart godt lyde underligt i nogens ører, for vi drikker vel stadig lige så meget kaffe - eller hvad?

Tja, det kan godt være, at vi gør det derhjemme, men det er altså ikke nok for et firma, der har en stor del af sit salg og virke udenfor den traditionelle detailhandel.

- Vi sælger rigtig meget til caféer, restauranter og virksomheder, så store dele af vores forretning gik i stå fra den ene dag til den anden, så vi har faktisk været ret hårdt ramt, fortæller udviklings- og kommunikationschef Lars Aaen Thøgersen.

Annonce

Ingen festival

Også hele Peter Larsen Kaffes store festival-setup har naturligvis været lukket ned, hvilket også har betydet, at der var en del medarbejdere, man ikke umiddelbart havde arbejde til.


Vi sælger rigtig meget til caféer, restauranter og virksomheder, så store dele af vores forretning gik i stå fra den ene dag til den anden.

Lars Aaen Thøgersen, kommunikationschef hos Peter Larsen Kaffe


- Vi ville selvfølgelig være rigtig kede af at skulle sige farvel til vores dygtige medarbejdere, så derfor valgte vi at benytte os af ordningen med lønkompensation, og så har vi ellers benyttet tiden konstruktivt til at udarbejde nye forretningsområder, siger Lars Aaen Thøgersen.

Han har "kun" måttet sige farvel til tre medarbejdere under corona-krisen, og en af dem er faktisk netop blevet genansat.

- Og det er da vores håb, at vi snart har alle ombord igen, men der er ingen tvivl om, at det her år ikke bliver, som vi havde budgetteret med. Hvis vi når det halve, så er det vist det, siger Lars Aaen Thøgersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce