Annonce
Sport

Pilen peger i den rigtige retning for Viborg HK

Ann Grete Nørgaard scorede 10 gange for VHK i træningssejren over EH Aalborg. Arkivfoto: Morten Stricker

Viborg HK vandt tirsdag aften en træningskamp mod EH Aalborg. På trods af en smal trup så cheftræner Allan Heine flere opløftende momenter - ikke mindst offensivt.

Gug: Viborg HK's damer leverede en ganske solid indsats, da holdet tirsdag aften vandt en træningskamp mod nyoprykkede EH Aalborg med 32-25 efter at have ført 13-12 ved pausen.

VHK var ovenpå i stort set hele kampen, men havde perioder, hvor der blev sjusket for meget offensivt og taget for lidt fat defensivt. Det betød, at hjemmeholdet især i første halvleg bed godt fra sig.

Efter pausen var det som om, at VHK både var bedst og havde de fleste kræfter.

Cheftræner Allan Heine følte også, at spillet i tirsdagens kamp var bedre end i sidste uges tre kampe i forbindelse med Generation Handball, men det havde han også forventet, da VHK havde haft mere tid til at restituere frem mod kampen.

- Sidste uge var en hård uge rent fysisk med mange kampe med en smal trup. Vi har stadig en smal trup, men det var godt at se, at vi på trods af en formiddagstræning før kampen rent fysisk godt kunne levere en god kamp, sagde træneren.

- Jeg er lidt ærgerlig over, at de fik lov til at lave for mange lette mål, men i bund og grund er jeg godt tilfreds, sagde Allan Heine.

Han følte, at VHK kunne have scoret endnu flere mål, hvis ikke man havde sjusket så meget i specielt kontrafasen.

- Havde vi taget det væk fra regnskabet, så ville jeg været meget tilfreds. Vi havde en god rytme og et godt flow offensivt. Spillerne fandt hinanden bedre, så det var godt at se, at den træning, som vi har prioriteret, bar frugt i kampen, sagde han.

- Jeg tror, at det har været en mentalt hård kamp for spillerne, da de skal huske mange nye ting. Det er ikke på rygraden endnu, sagde Allan Heine.

VHK måtte til kampen se bort fra flere spillere. Højrefløjene Stine Andersen og Anne Sofie Filtenborg er endnu på programmer, der skal gøre dem kampklar, mens Amalie Grøn har problemer med knæet. Ydermere er det endnu usikkert, hvornår Hanna Daglund er klar igen ovenpå den hovedskade, som plagede hende i store dele af sidste sæson.

EH Aalborg-Viborg HK 25-32 (12-13)

Håndbold, træningskamp, kvinder

Mål for Viborg HK: Ann Grete Nørgaard 10, Kristina Jørgensen 6, Pauline Bøgelund 4, Line Haugsted 4, Stine Bodholt 3, Ida Marie Dahl 2, Moa Høghdahl 1, Carin Strömberg 1, Line Uno 1

Udvisninger: EH Aalborg 1, VHK 3

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce