Annonce
Sport

Piotr Wozniacki ser positivt på Carolines tennisfremtid

Edgar Su/Reuters
Caroline Wozniacki er mere motiveret end nogensinde, siger hendes far efter endnu et tidligt skadesexit.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er ikke på vej på snarlig pension, hvis man skal tro hendes far, Piotr Wozniacki.

Det siger han til Ekstra Bladet, efter at Caroline Wozniacki tirsdag for anden uge i træk trak sig fra en WTA-turnering allerede i første runde.

- Jeg har aldrig set hende så motiveret med sin tennis og træning. Også mentalt. Hun har selvfølgelig været lidt uheldig i år. Men hun er samtidig nået dertil, hvor hun forstår, hvad hun skal gøre på banen. Hun er meget, meget sulten.

- Jeg ser meget positivt på hendes tennisfremtid, og den kan godt vare et stykke tid, når hun arbejder, som hun gør nu. Hun kan skabe mange fantastiske resultater i fremtiden, siger Piotr Wozniacki.

I sidste uge i Madrid var det rygproblemer, der fik hende til at kvitte. Tirsdag i Rom var det smerter i den ene læg.

Det var alt for risikabelt at spille kampen mod amerikaneren Danielle Collins til ende forud for grand slam-turneringen French Open, der begynder i slutningen af næste uge, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

På tirsdag skal Caroline Wozniacki spille i Agnieszka Radwanskas afskedskamp i Krakow. Derefter rejser danskeren til Paris og forbereder sig til grand slam-turneringen French Open.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce