Annonce
Rundt om Viborg

Pizza-voldssag: Sigtet siger, at han blev overfaldet først

Simon Brix, der driver bed and breakfast-stedet Farm61 i Tindbæk - også kendt som "badehotellet" - afviser, at han indledte slagsmålet med pizzabudene tirsdag aften. Ikke desto mindre er han nu sigtet for vold. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Ejeren af "badehotellet" Farm61 i Tindbæk er sigtet for vold mod pizzabude, men han mener, at budene først overfaldt ham.
Annonce

Hammershøj/Tindbæk: - Jeg blev overfaldet først. Derfor er det helt grotesk, at jeg bliver taget med af politiet og sigtet.

Det siger 48-årige Simon Brix som en kommentar til den voldsepisode, der tirsdag aften fandt sted på hans "badehotel", bed and breakfast-stedet Farm61 i Tindbæk.

Dermed hersker der to vidt forskellige forklaringer på, hvad der foregik, og Simon Brix' ligger således langt fra både politiets og modpartens - et ældre ægtepar på henholdsvis 61 og 56 år.

Sidstnævnte kom ved 18.15-tiden som pizzabude til Farm61. Ifølge Simon Brix var der ingen - hverken han selv eller nogen af hans gæster - der havde bestilt pizza. Det førte til et skænderi og altså vold. Simon Brix forklarer, at den 61-årige mand begyndte at slå på ham, hvorefter han forsvarede sig med skub og slag. Både mod manden og hans kone, der angiveligt også blandede sig i slagsmålet.

Simon Brix siger, at han selv tilkaldte politiet, idet han mente, at han var den "forudrettede", som det hedder i politisproget. Det var politifolkene dog tilsyneladende ikke enige i, idet de anholdt bed and breakfast-indehaveren efter at have set en film, som et par potentielle gæster under slagsmålet optog på en telefon.

- Desværre optog de ikke fra begyndelsen, hvor jeg blev overfaldet. De filmede kun, da jeg forsvarede mig, siger Simon Brix.

Farm61 i Tindbæk, hvor voldsepisoden fandt sted tirsdag aften, er et specielt bed and breakfast-sted, som er indrettet som en slags badehotel med sandstrand på gårdspladsen. I stedet for et havbad må gæsterne dog "nøjes" med en swimmingpool. Arkivfoto: Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Bestilling på engelsk

Modsat mener man i Hammershøj Pizza & Grill, at det ældre ægtepar var udsat for et helt ubegribeligt overfald, som kostede dem slag i hovedet, kvinden en mulig hjernerystelse, og en efterfølgende tur på skadestuen for dem begge.

Borin Zeqiri, der er medarbejder og bror til indehaver Demokrat Zeqiri, vil ikke udelukke, at pizzabudene ved en fejltagelse ville aflevere en pizza. Pizzaen var angiveligt bestilt per telefon af en engelsktalende dame, der ville have en pizza bragt ud til "hotellet", og det blev i pizzeriaet i Hammershøj opfattet som Farm61, hvor man altså ikke kendte til nogen bestilling.

- Det er muligt, at der var sket en fejl. Men det berettiger ikke til et overfald, siger Borin Zeqiri.

Idet han holder sig til forklaringen fra pizzabudene - som i øvrigt er hans forældre - afviser han på det bestemteste, at de skulle have været voldelige først.

Er de to parter helt uenige om, hvad der konkret skete, er de til gengæld enige om, at voldsepisoden fulgte efter en tid, hvor et langvarigt, varmt forhold mellem Farm61 og pizzeriaet var kølnet.

Tidligere kunne indehaveren af bed and breakfast-stedet og hans kæreste gratis få bragt pizzaer ud fra Hammershøj. Men da gæster på stedet også ville have gratis udbringning, sagde pizzeriaet stop, så der skulle betales for al udbringning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce