Annonce
Viborg

Pizzeriabrand i Overlund: To mænd er anholdt i sagen

Sådan så det ud, da brandvæsenet tidligt om morgenen 19. august slukkede branden i Stjerne Pizza i Overlund. To mænd fremstilles torsdag i grundlovsforhør i forbindelse med sagen. Arkivfoto: Peder Toft.

Viborg: To mænd blev i løbet af onsdagen anholdt i forbindelse med den brand, som natten til 19. august var opstået i Stjerne Pizza i Overlund Bydelscenter.

Det bekræfter efterforskningsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi, Christian Toftemark Jørgensen, onsdag eftermiddag over for TV Midtvest.

Ud over den bekræftelse er politiet ikke villig til at oplyse yderligere, men sikkert er det, at de to mænd torsdag formiddag klokken 9.45 vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Viborg.

Branden brød ud klokken tre om natten i Overlund-pizzeriaet, og den bevirkede, at hele restaurantlokalet udbrændte. Morgenen efter branden arbejdede politiet allerede ud fra en teori om, at den kunne være påsat.

Efter en gerningsstedsundersøgelse kunne Christian Toftemark Jørgensen fortælle, at branden med overvejende sandsynlighed var påsat.

- Undersøgelsen har påvist flere arnesteder, og det er typisk for en påsat brand. Det er meget sjældent, at en brand opstår flere steder på én gang af naturlige årsager, sagde han i forrige uge til Viborg Stifts Folkeblad.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce