Annonce
Viborg HK

Podcast: Hvordan skal årtiets Viborg HK-hold se ud?

Inden længe går vi ind i et nyt årti. Det markerer folkebladets sportsredaktion ved at se tilbage på en periode, hvor VHK har oplevet både storhed, forfald og en genrejsning. I denne podcast præsenterer vi de spillere og trænere, som er i spil til årtiets hold.
Annonce

Viborg: Viborg HK indledte årtiet på toppen af håndbold-Europa - oplevede et totalt forfald, hvor klubben var tæt på at forsvinde, men fik samlet stumperne og indledt en genrejsning, som stadig er i gang.

Perioden fra 2010-2019 har været en vild periode i klubbens historie. Mange store spillere har været forbi klubben, mange lysende talenter har spillet kampe iført den grønne trøje - og der har været flere store personligheder i Vibocold Arena.

I denne udgave af Sport i Viborg ser folkebladets sportsredaktion med Christian Hald og Danni Kristensen tilbage på årtiet. Vi udpeger de kandidater, som vi har til årtiets hold. Vi drager ingen konklusioner, men mindes nogle af de mange store spillere og trænere, som har sat et aftryk på perioden.

Der gemmer sig masser af anekdoter og minder i podcasten, som du kan lytte til ovenfor - men du kan også hente appen Nyhedskiosken til din telefon. Her får du en bedre afspiller og kan let finde alle tidligere podcast fra Viborg Stifts Folkeblad og fra Avisen Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Politisk selvsving om grøn energi

Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Annonce