Annonce
Viborg FF

Podcast: Usikkerhed og sortsyn præger sportens verden under corona-krisen

Det er svært at være optimistisk på sportens vegne for tiden. Alting er usikkert og fremtiden ser noget mere dunkel ud, end den gjorde for blot få uger siden. Folkebladets sportsredaktion deler her ud af tankerne om både afslutningen på denne sæson og fremtidsperspektiverne for Viborg HK og Viborg FF.
Annonce

Intet er netop nu sikkert i sportens verden. Ingen ved hvornår der igen kan spilles kampe, om turneringerne kan færdigspilles og hvordan spillerne kommer til at stå rent fysisk.

Samtidig er det hævet over enhver tvivl, at samfundets økonomi og dermed også sportsklubbernes bliver ramt af voldsomme tømmermænd når regningen efter corona-virussens hærgen skal betales.

Netop nu er samfundets sundshedstilstand vigtigere end sportens, men der kommer en dag, hvor der igen for alvor bliver brug for det fællesskab, som sporten kan skabe - og måske er det eneste vej ud af corona-krisen netop, at forbund, klubber og spillere i fællesskab hjælper branchen på fode igen.

Viborg Stifts Folkeblads sportsredaktion sætter i denne udgave af podcasten Sport i Viborg ord på nogle af de tanker om sportens fremtid, som de som sportsjournalister gør sig i denne fortvivlende tid.

Denne podcast er optaget fredag den 20. marts ved middagstid. Vi dato-deklarerer, da der i disse tider sker en del forandringer fra time til time.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce