Annonce
Rundt om Viborg

Opdateret: Efterlyst kvinde er fundet i live

Arkivfoto: Michael Bager
Den efterlyste 63-årig kvinde fra Ulbjerg-området er fundet i live, men nedkølet, i et skovområde, oplyser poltiet.
Annonce

Skals/Ulbjerg: Ingrid er netop fundet af hundepatrulje i skovområde. Hun er i live, men stærkt nedkølet og modtager den nødvendige hjælp. Sådan skriver Midt - og Vestjyllands Politi nu på Twitter.

Midt- og Vestjyllands Politi havde netop bedt om hjælp til at lokalisere den 63-årig kvinde, der var gået fra sit hjem på Tingvej ved Ulbjerg Plantage, og som ikke kunne finde hjem på egen hånd. Kvindens forsvinden blev anmeldt af hendes mand, men klokken 19 mandag aften, blev hun altså fundet i god behold cirka 200 meter nordøst fra sit hjem.

"Vi eftersøger 63-årige Ingrid gået klokken 15.30 fra egen bopæl, Tingvej vest for Ulbjerg Plantage. Ingrid kan ikke klare sig selv og kan ikke finde hjem. Borgere må gerne kigge i haver og udbygninger efter hende", skrev Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter lidt tidligere mandag aften.

Betjentene var da tilstede i området med indsatsleder, flere patruljer herunder hundepatruljer og klar til at sende en helikopter med varmesøgning ind i eftersøgningen.

Politiet kan tirsdag morgen fortælle, at Ingrid udover at være nedkølet blev fundet uskadt, og at ambulance ikke var nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce