Annonce
Viborg

Politianmeldt: Plakater hænger inde på min grund

Dennis Godballe mener, at han er i sin gode ret til at hive Mette Nielsens valgplakater ned.
Borger på Liseborgvej mener, at han ret til at hive valgplakater ned. Han mener de hænger inden for skellet til hans grund.

Viborg: - Jeg mener at lygtepælene står inden for skellet til min grund, så derfor mener jeg, at jeg er i min gode ret til at pille dem ned.

Det siger Dennis Godballe på Liseborgvej, som i weekenden på Facebook forklarede, at han havde hevet valgplakater for Mette Nielsen, (S), ned. Han skrev blandt andet: "at det er det der vil ske, når der bliver sat socialdemokratiske plakater op i lygtepælen på fortovet - uden for indkørslen".

Til folkebladet siger Dennis Godballe nu, at han vil hive alle valgplakater ned uden for sin bopæl - ikke kun de socialdemokratiske.

- Nej det vil jeg gøre uanset hvilket parti, der er tale om, siger han.

At Mette Nielsen har politianmeldt ham for hærværk har han kun et skuldertræk til overs for.

- Jeg synes det er noget pjat, og jeg håber da virkelig ikke, at det er noget, som politiet vil bruge ressourcer på. Der er så meget andet og vigtigere, de burde bruge deres tid på, siger Dennis Godballe.

Hærværk mod valgplakater er omfattet af straffelovens paragraf 291, der har en strafferamme fra bøder og op til halvandet års fængsel. Er der tale om hærværk "af systematisk eller organiseret karakter" kan staffen stige til seks års fængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Podcast: Den store efterårsanalyse - sådan har Viborg HK's spillere klaret sig

Erhverv

Hammerslag sender fra Bjerringbro

Viborg

Ny outlet-butik kommer til Viborg

Viborg HK For abonnenter

Så er der VM-pause: VHK'ere gør status på første halvsæson

Annonce