x
Annonce
112

Politiet advarer: Tricktyv snød sig til 2500 kroner fra kassen - ville veksle sedler

Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg: 2500 kroner.

Så mange penge fik en tricktyv tirsdag eftermiddag snydt sig til, da han var en tur i Fakta på Jegstrupvej.

Klokken 15.40 kom manden ind i butikken med et bundt af 100-kronesedler, som han gerne ville have vekslet til større sedler. Butikkens ekspedient var villig til at hjælpe manden, som gjorde alt, hvad han kunne, for at fægte med armene og distrahere medarbejderen.

Da ekspedienten havde givet manden de i alt 2500 kroner i større pengesedler, havde han hurtigt stoppet dem ind i jakken, og derefter blev han ved med at fægte og stresse medarbejderen. Han sagde, at han ikke havde fået pengene, og dermed fik han ekspedienten til at række ham endnu 2500 kroner fra kassen.

Manden beskrives som østeuropæisk af udseende. Han er 40-45 år, 180 centimeter høj og kraftig af bygning. Han har sort hår og taler dansk med accent. Tirsdag eftermiddag var han iført brun jakke, sorte cowboybukser og sorte kondisko.

Politiet hører gerne fra vidner, som har set eller hørt noget i forbindelse med tyveriet, på telefon 114. Politikommissær Henrik Thomassen opfordrer til, at ekspedienter i en sådan situation altid henviser "kunden" til den nærmeste bank.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Vi fik det håb, som der er brug for

Annonce