Annonce
Viborg

Politiet beder om hjælp til at finde denne mand: Mistænkes for hjemmerøveri i Viborg

Det er denne mand, som politiet nu gerne vil i kontakt med. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for et hjemmerøveri i Viborg.
Annonce

Viborg: Søndag aften den 6. september omkring klokken 17.45 blev der begået hjemmerøveri i en lejlighed i Viborg, hvor en mand blev frarøvet et pengebeløb i kontanter.

Efter hjemmerøveriet har politiet på højtryk efterforsket sagen, og den efterforskning har nu ført frem til, at politiet er kommet i besiddelse af nogle billeder af en mand, som menes at have forbindelse til røveriet.

Manden er ikke i forvejen kendt af politiet.

Politiet håber, at nogen nu kan levere oplysninger, der kan føre til identifikation og anholdelse af manden med den lyse trøje.

Den formodede gerningsmand beskrives således: Mand, 25 til 30 år gammel, mørkt hår og mørkt skæg. Almindelig af bygning. Han kan have tilknytning til Aarhus. Han var iført lyse bukser, hvid hættetrøje, lyse sneakers med gule aftegninger og grå-grøn kasket.

Folk, der måtte kende manden, eller som kan lede politiet i retning af ham, kan kontakte ordensmagten på telefon 114. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Borgere, der har oplysninger om mandens identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på telefon 114.

Oplys gerne journalnummer 4100-76317-00019-20.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi


Politiet håber, at nogen nu kan levere oplysninger, der kan føre til identifikation og anholdelse af af manden med den lyse trøje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce