Annonce
Viborg

Politiet efter ligsyn af afdød 43-årig: - Det er frygteligt og trist, men der er ikke noget mistænkeligt i det

Det var i dette læskur på perronen ved Viborg Station, at den 43-årige blev fundet tirsdag aften. Nu er polititapen igen blevet fjernet. Foto: Eskil Lyngsøe
Den mand, som sent tirsdag aften blev fundet død på perronen i Viborg, var ikke blevet udsat for noget kriminelt. Det blev slået fast ved torsdagens ligsyn. Nu er sagen ude af politiets hænder.
Annonce

Viborg: - Nu bliver sagen lukket ned som et tragisk, tidligt dødsfald.

Sådan siger politikommissær Andreas Bang Andersen fra lokalpolitiet om den 43-årige mand, som sent tirsdag aften blev fundet død på perronen ved Viborg Station.

Politiet foretog torsdag ved middagstid et retslægeligt ligsyn af den 43-årige, og det viste altså, at der ikke var sket noget kriminelt i forbindelse med hans død.

- Ligsynet viste, at der ikke er noget mistænkeligt, og det er derfor ikke noget, der giver anledning til yderligere arbejde for politiet, siger Andreas Bang Andersen.

Politiet har i forbindelse med efterforskningen haft adgang til videoovervågningen fra stationsområdet, og den har også bekræftet, at der ikke er noget mistænkeligt ved mandens død.

Politiets undersøgelser på og omkring perronen har heller ikke vist noget, der kunne tyde på en kriminel handling.

- Det er frygteligt og trist, men der er ikke noget mistænkeligt i det, og der er ikke sket en forbrydelse, siger Andreas Bang Andersen.

Annonce

Et hårdt liv

Det var en tilfældigt forbipasserende, der tirsdag aften klokken 23.02 fandt den 43-årige mand i et af de to læskure på perronen.

Da politiet efter kort tid ankom, begyndte betjentene at yde ham førstehjælp, men allerede da han kom ind på hospitalet, blev han erklæret død.

Politiet kan ikke oplyse, akkurat hvad der gjorde, at den 43-årige, som kommer fra Skive, mistede livet mellem de to spor på stationen.

- Af hensyn til hans pårørende kan jeg ikke komme ind på de nærmere omstændigheder. Hans dødsfald er formentlig resultatet af et hårdt liv, siger Andreas Bang Andersen.

Det læskur på perronen, hvor den 43-årige blev fundet tirsdag aften, har siden da været omkranset af polititape. Tapen vil nu blive fjernet, oplyser politikommissæren.


Hans dødsfald er formentlig resultatet af et hårdt liv

Andreas Bang Andersen, politikommissær, lokalpolitiet i Viborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
USA

Følg præsident-skiftet i USA: Trump har efterladt afskedsbrev til Biden

Alarm 112 For abonnenter

Tiltalt for bordelrøveri: - Han rettede pistolen mod hendes hoved, og hun faldt ned på knæ

Annonce