Annonce
112

Politiet efterlyser gerningsmand: Røveri mod tankstation

Politiet har offentliggjort dette billede af den eftersøgte gerningsmand til røveriet på Koldingvej.

Viborg: Gerningsmanden til et røveri mod OK-tanken på Koldingvej i Viborg fredag aften er fortsat på fri fod, og Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der eventuelt har set ham.

Røveriet blev begået klokken 21.56. Da kom den maskerede gerningsmand ind i tankstationens forretning med en pistol i hånden. Han truede personalet til at udlevere kontanter og cigaretter og forsvandt fra stedet på en damecykel. Han kørte i sydlig retning ad Koldingvej.

Damecyklen beskrives som lilla eller lyserød, med blankt styr og en sort kurv. På vej væk fra tankstationen havde gerningsmanden en plasticsæk i hånden med cigaretterne i.

Han beskrives som en spinkel mand, der er cirka 190 centimeter høj. Han var i sort tøj og havde en sort elefanthue på hovedet. På hænderne havde han grå havehandsker, og som nævnt medbragte han en pistol.

Annonce
Der blev fredag aften begået røveri mod OK-tanken på Koldingvej. Det er ikke første gang, tankstationen er blevet udsat for røveri. Billedet er fra en af de tidligere lejligheder. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce