Annonce
112

Politiet efterlyser gerningsmand: Røveri mod tankstation

Politiet har offentliggjort dette billede af den eftersøgte gerningsmand til røveriet på Koldingvej.

Viborg: Gerningsmanden til et røveri mod OK-tanken på Koldingvej i Viborg fredag aften er fortsat på fri fod, og Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der eventuelt har set ham.

Røveriet blev begået klokken 21.56. Da kom den maskerede gerningsmand ind i tankstationens forretning med en pistol i hånden. Han truede personalet til at udlevere kontanter og cigaretter og forsvandt fra stedet på en damecykel. Han kørte i sydlig retning ad Koldingvej.

Damecyklen beskrives som lilla eller lyserød, med blankt styr og en sort kurv. På vej væk fra tankstationen havde gerningsmanden en plasticsæk i hånden med cigaretterne i.

Han beskrives som en spinkel mand, der er cirka 190 centimeter høj. Han var i sort tøj og havde en sort elefanthue på hovedet. På hænderne havde han grå havehandsker, og som nævnt medbragte han en pistol.

Der blev fredag aften begået røveri mod OK-tanken på Koldingvej. Det er ikke første gang, tankstationen er blevet udsat for røveri. Billedet er fra en af de tidligere lejligheder. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce