Annonce
Viborg

Politiet efterlyser røver fra lokal tankstation

Videoovervågning fra Shell/7-11.
En både sko- og skruppelløs røver er nu efterlyst med overvågningsbilleder. Billederne afslører dog ikke umiddelbart særligt meget.
Annonce

Viborg: Politiet har onsdag valgt at offentliggøre billeder af den mand, der mandag aften røvede Shell/7-11 på hjørnet af Indre Ringvej og Gl. Skivevej.

Manden brugte en hammer til at true sig til "et mindre kontantbeløb", som blev lagt i en grå stofpose, før han tog flugten. Angiveligt i retning af midtbyen.

Som det kan ses på billederne fra tankstationens overvågningsbånd, var røveren helt klædt i sort. Bemærkelsesværdigt er det, at han under røveriet ikke bar sko. Muligvis fordi, et par sorte strømpesokker er sværere at identificere end et par sko.

Røveriet fandt sted kort før klokken 23 mandag den 25. maj, og hos politiet hører man naturligvis gerne fra enhver, der kan lede ordensmagten på sporet af gerningsmanden.

Tirsdag fortalte politiet selv, at der var overvågningsbilleder fra røveriet, men at manden var så maskeret, at billederne ikke kunne bruges til særligt meget. Nu håber man så, at nogen i offentligheden alligevel kan genkende et eller andet.

Gerningsmanden beskrives som mand, cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning, iført sort hættetrøje, sort tørklæde, som han maskerede sig med, sort hue, sorte strømper og ingen sko.

Borgere, der har oplysninger om personens identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Regulering af landbruget går for vidt

Annonce