Annonce
112

Politiet efterlyser stadig vidner til bordel-røveri

Ingen er endnu anholdt i sagen om et røveri på et bordel i Viborg natten til onsdag. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
En kvinde anmeldte et røveri og seksuelt misbrug på et bordel på Holstebrovej natten til onsdag. Politiet har allerede fået et par henvendelser - men ingen af dem har indtil nu ledt efterforskerne tættere på de tre gerningsmænd.
Annonce

Viborg: Endnu ingen er anholdt i sagen om et røveri på et bordel i Viborg natten til onsdag, og politiet efterlyser stadig vidner i sagen.

Det oplyser vicepolitiinspektør Jim Hansen, som er leder af Central Efterforskning ved Midt- og Vestjyllands Politi, til folkebladet torsdag.

Han fortæller, at politiet har modtaget et par henvendelser på baggrund af den efterlysning, som politiet sendte ud onsdag.

Vicepolitiinspektøren vil dog ikke oplyse, hvad henvendelserne har drejet sig om, men ikke desto mindre slår han fast, at politiet stadig gerne vil i kontakt med personer, som var i området omkring bordellet på Holstebrovej klokken 3.30 natten til onsdag.

Annonce

Taget hånd om kvinden

Ifølge den 28-årige kvinde, som anmeldte sagen, blev hun på det tidspunkt vækket af bank på døren og mødt af tre mænd, som var bevæbnet med pistoler og en stor kniv. Hun har fortalt politiet, at de tre mænd frarøvede hende kontanter, mobiltelefoner og hævekort, og efterfølgende skulle de have tvunget hende til oralsex.

Kvinden har beskrevet to af mændene som arabisk af udseende og den tredje som somalisk.

Jim Hansen bekræfter, at politiet har afhørt den 28-årige kvinde, og at politiet nu tager sig af hende.

- Vi har taget hånd om hende, og hun får den hjælp, hun har brug for oven på oplevelsen, siger han.

Politiet modtager som nævnt gerne henvendelser i sagen. Det gøre på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce