Annonce
112

Politiet fandt tre cannabis-planter: 35-årig fængslet efter stort narkofund

Cannabis-avleren fik ved Retten i Viborg fire måneders ubetinget fængsel. Arkivfoto: Morten Dueholm.
En 35-årig mand fra Viborg er blevet idømt fire måneders ubetinget fængsel, efter at politiet blandt meget andet fandt tre hjemmeavlede cannabis-planter hos ham.
Annonce

Viborg/Karup: Tre frodige cannabis-planter, 86 gram hash, 67 gram amfetamin, otte gram svampe samt en smule heroin og LSD.

Det er, hvad politiet i august sidste år fandt hos en 35-årig mand, som dengang boede i Karup. Alle disse euforiserende stoffer besluttede Retten i Viborg at konfiskere, da retten for nylig afsagde dom mod manden, som i dag bor i Viborg.

Under retssagen nægtede den 35-årige sig skyldig i tiltalen om at avle cannabis-planter med henblik på at fremstille større mængder hash, som han i givet fald kunne sælge videre.

Annonce

Fire måneder

Han forklarede i retten, at han brugte de euforiserende stoffer til at afhjælpe smerter i ryg, knæ og hofte, og at han i dag får hjælp til at komme sit stofmisbrug til livs.

Manden er tidligere idømt lange fængselsstraffe for brud på narkotikalovgivningen. Eksempelvis fik han i 2011 en fængselsstraf på fem et halvt år.

Blandt andet på grund af hans forhistorie med stofferne, vurderede retten - på trods af hans forklaring om at narkoen var til eget brug - at han fremstillede cannabissen og besad stofferne, fordi han havde tænkt sig at sælge det videre.

Derfor idømte retten ham fire måneders ubetinget fængsel. Den 35-årige modtog efterfølgende dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Midtbyen: Behøver det være så grimt?

Annonce