Annonce
Alarm 112

Godt tip førte til politiet til serie-blotter: Mand sigtet for seks forhold

Bjerringbro-blotteren er en 28-årig mand, som blev anholdt torsdag klokken 13.15. Foto: Timo Battefeld
Torsdag eftermiddag fik politiet endelig fat i den blotter, som i den seneste tid har været på spil i Bjerringbro.

Bjerringbro: Hver dag i denne uge har folkebladet bragt en opdatering om den blotter, der har været løs i Bjerringbro på det seneste.

Denne fredag får føljetonen en glædelig slutning for de borgere, som måtte være blevet skræmt af den skamløse mand.

Manden blev nemlig i går, torsdag eftermiddag, anholdt på sin bopæl i Bjerringbro og sigtet for seks forhold om blufærdighedskrænkelse.

Annonce

- Efter at have været i pressen med historien fik vi et godt tip og et signalement fra en borger i Bjerringbro, som ledte til anholdelsen af manden, siger Andreas Bang Andersen, politikommissær ved lokalpolitiet i Viborg.

Han fortæller, at blotteren er en 28-årig mand, som blev anholdt på sin bopæl torsdag klokken 13.15.

Løsladt igen

Borgeren, som kontaktede politiet, fortalte ud over signalementet af gerningsmanden, at hun om eftermiddagen i lørdags blev udsat for blotteren i aktion. Det skete på stisystemet ved Anlægget i Bjerringbro, hvor blotteren pludselig hev bukserne ned foran hende.

Anmeldelsen fra Anlægget var den sjette af slagsen, og den 28-årige mand blev altså derfor i går ved anholdelsen sigtet for de seks forskellige blotterier. Alle forholdene er sket i Bjerringbro i løbet af den seneste uge, og ved alle episoderne har manden blottet sig for kvinder.

Anholdelsen af blotteren forløb ifølge politiet helt uden dramatik, og Andreas Bang Andersen oplyser, at den 28-årige foreløbig har erkendt sig skyldig i sagerne.

Politiets jurister fandt ikke grundlag for at fremstille den 28-årige i grundlovsforhør, og efter endt afhøring blev han altså atter løsladt. Det er dog helt sikkert, at den sigtede mand kan se frem til et retsligt efterspil.

Straffen for blufærdighedskrænkelse strækker sig fra bødestraf og op til to års fængsel.

Hvis der endnu skulle sidde nogen, som har været udsat for blotteri fra mandens side, opfordres de fortsat til at melde det til politiet, siger Andreas Bang Andersen.


Efter at have været i pressen med historien fik vi et godt tip og et signalement fra en borger i Bjerringbro, som ledte til anholdelsen af manden

Andreas Bang Andersen, politikommissær


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Et glædeligt farvel til mundbindet: - Det er dejligt, vi nu kan tage det af

Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce