Annonce
Viborg

Politiet fik travlt i Viborg Storcenter: Butikstyv og knivmand anholdt inden for en halv time

Her ved Viborg Storcenter blev to mænd tirsdag aften anholdt for henholdsvis tyveri og besiddelse af knive. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: - "You are dead, fuck off, I will fuck you". Der var godt nok mange fuck-ord.

Sådan beskriver politiassistent Henrik Hansen situationen, da politiet i går, tirsdag aften var i Elgiganten i Viborg for at anholde en 35-årig butikstyv, som tydeligvis ikke var tilfreds med ordensmagtens behandling af ham.

Anholdelsen fandt sted omkring klokken 18.15, da butikkens medarbejdere havde tilkaldt politiet, fordi de havde opdaget, at manden havde forsøgt at stjæle fire forskellige transportable højttalere til en samlet værdi af 1149 kroner.

Tyven, som i øvrigt bor i Viborg, blev dermed sigtet for både butikstyveri og for fornærmelig tiltale mod politiet.

Allerede en lille halv time inden episoden i Elgiganten var politiet i forvejen til stede et stenkast derfra - nemlig i området omkring Bilka.

Her var betjentene klokken 17.51 blevet opmærksomme på en mand, som virkede særdeles utryg ved synet af politiet. Derfor blev han visiteret, og på ham blev der fundet to forskellige knive - en hobby- og en foldekniv - som han ikke havde noget formål med at have på sig.

Knivmanden, en ung fyr på 18 år fra det nordlige Djursland, blev derfor sigtet for brud på knivloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce