Annonce
112

Politiet gør status efter årets store julefrokostweekend: Vold, narko og spritkørsel

Politiet havde nok at se til i løbet af weekenden på Viborg-egnen. Blandt andet blev en hel del bilister taget i sprit- og narkokørsel. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce

Viborgegnen: December er over os, og det samme er julefrokost-sæsonen. Det fik politiet for alvor at mærke på Viborg-egnen i den forgangne weekend.

Mandag morgen kunne politikommissær Jesper Brøndum fra lokalpolitiet gøre status over fredags, lørdags og søndags by-ballade.

Han fortæller, at der i løbet af weekenden blev taget fem sprit- og narkobilister - heraf blev de tre standset i Viborg by. I øvrigt blev en hel del personer sigtet for brud på ordensbekendtgørelsen. Fire blev sigtet natten til lørdag, to blev sigtet natten til søndag.

Derudover har politiet i løbet af begge nætter hjulpet en del kåde julenisser med at forlade beværtninger, som de blev smidt ud af.

Ifølge politikommissæren har det været forventeligt, at politiet har haft nogle travle nætter i netop denne weekend.

- Det ligger meget normalt i forhold til tidligere år. I en weekend som denne er der bare flere mennesker i byen, end der er normalt, og vi kan også se, at det ikke er dem, vi plejer se se, siger Jesper Brøndum.

Ud over sprit-, narkobilister og ordensbekendtgørelses-sagerne var der også nogle få mindre voldssager i weekenden, lyder det fra politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce