Annonce
112

Politiet gør status efter årets store julefrokostweekend: Vold, narko og spritkørsel

Politiet havde nok at se til i løbet af weekenden på Viborg-egnen. Blandt andet blev en hel del bilister taget i sprit- og narkokørsel. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce

Viborgegnen: December er over os, og det samme er julefrokost-sæsonen. Det fik politiet for alvor at mærke på Viborg-egnen i den forgangne weekend.

Mandag morgen kunne politikommissær Jesper Brøndum fra lokalpolitiet gøre status over fredags, lørdags og søndags by-ballade.

Han fortæller, at der i løbet af weekenden blev taget fem sprit- og narkobilister - heraf blev de tre standset i Viborg by. I øvrigt blev en hel del personer sigtet for brud på ordensbekendtgørelsen. Fire blev sigtet natten til lørdag, to blev sigtet natten til søndag.

Derudover har politiet i løbet af begge nætter hjulpet en del kåde julenisser med at forlade beværtninger, som de blev smidt ud af.

Ifølge politikommissæren har det været forventeligt, at politiet har haft nogle travle nætter i netop denne weekend.

- Det ligger meget normalt i forhold til tidligere år. I en weekend som denne er der bare flere mennesker i byen, end der er normalt, og vi kan også se, at det ikke er dem, vi plejer se se, siger Jesper Brøndum.

Ud over sprit-, narkobilister og ordensbekendtgørelses-sagerne var der også nogle få mindre voldssager i weekenden, lyder det fra politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Minister får syn for sagen

Debat

Det er stadig Arne og Anettes tur

Annonce