Annonce
112

Politiet kom på besøg og fandt både stoffer og foldekniv i Viborg-lejlighed

Det kostede tre måneders fængsel for den 32-årige mand, at politiet fandt ham i besiddelse af en kniv og en hel del stoffer. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix.
Annonce

Viborg: En 32-årig mand, som indtil for nylig boede i en lejlighed i den sydlige del af Viborg, er netop blevet kendt skyldig i en sag om salg og besiddelse af hårde stoffer.

Den 30. december sidste år aflagde politiet den 32-årige besøg hjemme i lejligheden på Firkløvervej.

På mandens bopæl fandt betjentene i alt 17 gram kokain, som han havde tænkt sig at sælge videre, samt en smule hash og amfetamin til eget forbrug - men betjentene skulle lede efter stofferne, som var gemt i plastikposer rundt omkring i lejligheden og i kælderen.

På mandens bopæl fandt politiet også fire fryseposer, hvori der var rester af hvidt pulver, og man fandt også en digitalvægt, hvorpå der også var rester af det mistænkelige pulver. På baggrund af disse fund vurderede politiet, at manden havde solgt stoffer.

Under retssagen ved Retten i Viborg nægtede han sig skyldig i at skulle have solgt stoffer - men beviserne talte ham imod.

I øvrigt blev der fundet en ulovlig foldekniv i lejligheden hos den 32-årige, som desuden er flyttet fra Viborg til Nordjylland.

Retten idømte ham en ubetinget fængselsstraf på tre måneder. Oven i fængselsstraffen kom en bøde på 8000 kroner, og derudover valgte retten at konfiskere 5450 kroner, som politiet fandt hos manden.

Annonce
Annonce
Viborg

Nu er Banebyparken sat på skinner

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Det er en opgave, vi må løse

Sport

Viborg FF tager gerne favoritværdigheden - men Skive er altså et bøvlet hold at møde

Annonce