Annonce
Viborg

Politiet oplever fortsat flere henvendelser om støjende musik og udendørs fester

Lokalpolitiet i Viborg oplever stadig mange henvendelser om støjende musik og udendørs fester i sommerlandet. Foto: Preben Madsen
Annonce

Viborgegnen: Som landets øvrige politikredse oplever Midt- og Vestjyllands Politi også flere henvendelser om støjende musik og udendørs fester denne sommer end tidligere.

Lokalpolitiet i Viborg har besøgt mange flere privatfester end normalt på grund af borgerhenvendelser og klager. Det er især under betegnelsen "musik til ulempe", betjentene har rykket ud.

- Der er jo mange flere, der holder sommerferie herhjemme i år, og samtidig er diskotekerne fortsat lukkede. Det gør, at flere holder fester i haverne eller på offentlige anlæg - især her i Viborg og i Bjerringbro. Men det er også i villakvartererne, der kommer klager, og det havde vi ellers forudset ville høre op efter studenterfesterne, fortæller Peter Justesen fra lokalpolitiet i Viborg.

Oftest beder politiet blot de pågældende festgæster om at skrue ned for musikken eller bryde festen op i henhold til ordensbekendtgørelsen. Det kan dog medføre bødestraf, hvis ikke man lytter til politiets påbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Annonce