Annonce
112

Politiet rykker ind på Facebook: Vil styrke relationen til borgerne

Fra i dag kan du ikke længere kun opleve politiet i gadebilledet. Betjentene rykker nemlig ind på en nyoprettet politikreds-side på Facebook. Arkivfoto: Morten Pedersen.

Viborg: Fra i dag kan du ikke længere kun møde det lokale politi på stationen eller ude i byen. Midt- og Vestjyllands Politi er nemlig kommet på Facebook for at styrke forholdet mellem politi og borgere.

- Vi holder virkelig meget af det område, vi opererer i, og de mennesker der bor her, og vi vil rigtig gerne bruge Facebook til at styrke relationen til midt- og vestjyderne. Facebook repræsenterer en direkte kanal til kredsens borgere og er stadig dét sociale medie, der når bredest ud, siger Lars Kirkegaard, stabschef i den lokale politikreds.

Ifølge politiet er Facebook en mere direkte kanal til borgerne end Twitter, som man hidtil har brugt.

Den nye kommunikationskanal vil politiet bruge til at advare om eksempelvis farlige stoffer i omløb eller tricktyve på spil i bestemte områder. Derudover vil politiet også bruge den til at udbrede vejledning og gode råd.

- Vi vil gerne give folk bedre indsigt i politiets arbejde, samtidig med at vi får vist, hvor spændende og attraktiv en arbejdsplads, Midt- og Vestjyllands Politi i grunden er. Så vil vi selvfølgelig også løbende evaluere, om vi ser ud til at ramme skiven, i forhold til om midt- og vestjyderne oplever indholdet på siden som relevant, siger Lars Kirkegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Dramaerne har været savnet - skuffelserne gør stadig ondt

Annonce