Annonce
Alarm 112

Politiet uddelte klip og bøder ved storcentret: 'Skiltningen er tydelig, så der er ikke noget at rafle om'

Når man kommer fra parkeringspladsen ved Viborg Storcenter og skal ud på Holstebrovej, er der både pile på kørebanen og på et skilt, der viser, at man skal dreje til højre. Det overså fire bilister torsdag formiddag. Foto: Google

Viborg: Fire personer fik sig en rigtig træls afslutning på en shoppetur i Viborg Storcenter torsdag formiddag.

Ved storcentrets udkørsel stod der nemlig nogle betjente og kontrollerede, at folk kørte den rigtige vej ud - og det var der altså fire bilister, der ikke gjorde.

Pile på kørebanen og skiltningen taler deres tydelige sprog: Når man kommer fra den store p-plads og holder med fronten mod Bilka, skal man følge vejen til højre og ned i rundkørslen modsat Holstebrovej.

Dog kan det være fristende at trodse skiltningen og køre lige frem og til venstre.

Den fristelse er politiet klar over, og derfor havde et par betjente stillet sig klar i området torsdag mellem klokken 10 og 11.

Her blev fire bilister sigtet for at køre til venstre. Den forseelse tæller som kørsel venstre om et helleanlæg, og det koster et klip i kørekortet og en samlet bøde på 2500 kroner, fortæller Mikael Gudiksen fra lokalpolitiet i Viborg.

- Mange borgere vælger at køre lige over op mod Holstebrovej og spare de 15-30 sekunder, det tager at køre ned i rundkørslen, siger han.

- Skiltningen er tydelig, så der er ikke noget at rafle om.

I samme forbindelse blev en 74-årig mand fra Vinderup i øvrigt taget i at snakke i telefon, mens han kørte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Computertyve på spil i Tange

Annonce